Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 19 November 2012

1st Giveaway Cheese Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian

Salam...

 Tergerak hati hari ni nak join GA dari Cheeze Maz ni sempena penyertaan tuan tanah ni dalam iPhone 5 Gadget Impian anjuran DenaiHati dan salah seorang peserta dikalangan 85 peserta yang terpilih..Tahniah dan semoga berjaya mendapat iPhone 5 tu..

Aku???nak jugak iPhone 5 tu..sapa la yang tak mahu kan??dapat free tu tapi...hurmmm (simpan je la dulu niat tu dalam hati)..Insya'allah,di lain hari akan aku join..Itupun kalau ada lagi blog yang nak buat Giveaway Contest (GA)..

Tujuan aku join GA ni bukanlah sebab hadiah semata-mata...wahhhh leh caya ke???hikhik..betul la tu,sebenarnya nak bagi support to each other dan memeriahkan lagi GA yang blogger anjurkan..dapat juga eratkan silaturahim walaupun tak pernah kenal di alam nyata...cuba bayangkan kalau sendiri buat GA dan takde orang join..Fuhhh mesti sedih dan frust giler...Terasa diriku begitu tidak dihargai...

Nak join???Klik je gambar diatas...

 Jommm sume,kita join GA anjuran CheeseMaz ni...manalah tahu dapat cheese percuma...rezeki jangan ditolak dan musuh jangan dicari ye...Syarat-syaratnya cukup simple...

Cara Penyertaan GIVEWAY :

1)
Joint @ Follow blog akak http://cheezemaz.blogspot.com/

2) Klik "Share Button" (Facebook / Tweeter/ Google) bagi entry 
http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html
3)  Buat satu entry yang bertajuk " 1st Giveaway  Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian".

4) Pastikan entry anda diletakkan link
http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Jika ayat di entry tersebut ringkas tak mengapa, asalkan anda mengajak kawan – kawan anda klik button share tersebut (langkah no. 2 ~ "Share Button" (Facebook / Tweeter/ Google) di entry  http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html


5) Paste kan link entry anda tadi  di ruangan kotak komen di entry  http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . (pastikan peserta bagi link penyertaan SAHAJA) 

Tarikh tutup GIVEAWAY akan dimaklumkan kemudia, jadi mulakan penyertaan GIVEAWAY anda. Siapa sangka anda akan merasai sos cheese dari serbuk CHEEZE MAZ secara percuma

Cara kami pilih pemenang :

1) Kami akan chek blog anda berdasarkan entry yang ditinggalkan di bahagian komen yang sepatutnya

Mudah saja kan??Siapa bertuah dia dapat..ikhlasnya aku sendiri tak pernah rasa serbuk nacheeose ni...selalu kalau cheese je aku makan jalapeno cheese...tapi bak kata pepatah 'Tak Kenal Maka Tak Cinta'

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

7 ulasan:

cheeze maz berkata...

Terima kasih kerana sudi joint GA akak. Insya Allah, berpeluang memenanginya.

Jemput semua kawan2 auntummawar juga menyertainya

wantie berkata...

NAK PERGI JENGUKLAH..

Zee Suhaini berkata...

jenguk jangan tak jenguk...hihi

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

thanks share.. dah lama cari cheese sos ni ...

cheeze maz berkata...

Salam, maaf diatas masalah teknikal.

Harap dapt click kembali button di entry :

cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html . Button tersebut adalah button :

~ G +1

~ Share . Kemudian click button --> Facebook

~ Tweeter

• Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

cheeze maz berkata...

Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

cheeze maz berkata...

Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html