Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 5 November 2012

Segmen : Follower Bawah 400

Salam.....

Hari ni join segmen lagi,maklum la blogger baru cam aku ni nak kena alert sikit bab-bab segment ni..hihi..nak cari follower ni nak kena kerja keras la sikit...Follower sekarang baru 28 orang..malu plak rasanya...ahakkss

So,jom la kita meriahkan segmen yang dianjurkan oleh blogger Fendy ni...bagus niat murni bro ni..nak tolong blogger baru tingkatkan follower (aku la tu..hehe..prasan plak)...


Terbuka kepada semua blogger yang mempunyai pengikut kurang daripada 400 orang...

Segmen yang sangat simple,join dan follow balik peserta seberapa banyak yang boleh..harap dapat membantu ye...Thanks to owner of this segmen..

Peace :))






Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

16 ulasan:

Fendy berkata...

tq join segmen fendy...

Faris Hakkim berkata...

done follow sini dari segmen sama...follow back http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Anisa Anuar berkata...

chaiyok2...hehehhee

D i n berkata...

hehe datang follow dari segmen yg sama :)

http://dingraphic.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html?showComment=1352134935596#c2408734166480928140

NoEn berkata...

singgah dari segmen yang sama... dan follow sini...

http://wanznoen.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

alia syuhada berkata...

Dari segmen yang sama , done follow , singgah sini pula ya :) http://alia-adasyuha96.blogspot.com/2012/11/segmenfollower-bawah-400.html

nurul ain berkata...

singgah..
http://nurulnamasaya.blogspot.com/2012/11/jom-baca-majalah-online.html

munirah :) berkata...

singgah sini dari segmen sama. saya follow :D

http://be-readers.blogspot.com/2012/11/blog-post.html?showComment=1352167283300#c738919861435376432

miz ruha berkata...

datang dari blog review fendy..
moga2 follower makin bertambah.. ^_^
happy blogging...

Ikin Jaldin berkata...

blogwalking here :D

miera farhana berkata...

done follow..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-jadi-follower-saya.html

iTU AKHiL berkata...

dtg dr segmen yg sama..
done follow..
kunjungan balas ke blog jue..
^_^

http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Nur Amalina Maisarah berkata...

done follow dr segmen yg same ^^ follow Mai semule ye
http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

mawar berduri berkata...

Dari segmen yang sama..saya dah follow awk..sudi follow sy yer..hehe...^_^..

Cik Nas :) berkata...

dari segmen yang sama :) minta maaf, bru berkesempatan berblogwalking.. :D http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/11/segmen-follower-bawah-400.html

Fatin Jieha berkata...

Fatin datang dari segmen yg sama. Dah follow sini balik :D