Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 6 November 2012

Tahniah Untukku...

Salam....

Cuaca sekarang memang tak menentu...setiap hari pun hujan kat puchong ni tapi hujan itu rahmat..kalau panas memanjang pun masalah jugak nanti..so,pandai-pandailah jaga kesihatan diri,anak-anak dan keluarga..jangan terkena penyakit berjangkit sudah....

Hoorey.....

Semalam join segmen lagi dari blog Menulis Menconteng..almaklum sajalah,blog aku ni masih merangkak lagi..tu la tips untuk aku tingkatkan follower aku yang seciput ni...hukhuk..dan alhamdudillah blog aku terpilih dalam kategori 15 Blog Bertuah untuk di review...



So,tahniah la untuk diri sendiri...hehe..harap sesiapa yang follow or review blog aku ni tak boring la ye..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

3 ulasan:

D i n berkata...

hehehe tahniah bertuahnye :D

NoEn berkata...

hehe
bertuahnya dia ;)

miz ruha berkata...

tahniah terpilih... ^_^