Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 16 Julai 2012

As-salam...ni kali ke-3 rasanya nak update blog...masih lagi merangkak,xtahu sepenuhnya lagi camner nak aktif berblog macam member lain.Kepada kawan-kawan blogger yang sudi dan xkisah untuk berkongsi ilmu,silalah beri tunjuk ajar ye...Wassalam
Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

Khamis, 5 Julai 2012

Berjaya

Alhamdulillah...berjaya jugak aku wujudkan blog sendiri sempena dengan Nisfu Syaaban ni.Moga dapat diterima la oleh pembaca dan tak jemu mendengar celotehku.
Mmmm hajat dah de blog ni dah lama tapi takde masa + tak pandai sangat + takut nak mencuba tapi selagi tak mencuba selagi tu la ku ditakuk lama...huhu
Kepada blogger2 diluar sana,sudilah kiranya kalian memberikan tunjuk ajar ye...TQ sume...luv u ollsss


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

Salam kepada sesiapa yang membaca blog ini 'SAYA BUDAK BARU' maklumlah baru nak start berblog ni...Asyik tgk orang punya blog lama-lama timbul keinginan untuk memiliki blog sendiri.Search sana search sini,ye la kan budak baru belajar..hihihi
Selama dok tengok blog orang ni,yang selalu diintai "RESEPI" la.Kita ni perempuan kan,keinginan nak hidangkan makanan yang sedap2 kat suami dan anak2..hihi tapi de yang jadi de yang kurang la...
Sedikit info tentang saya...Seorang ibu berusia 28thn dah mempunyai 3 hero,6thn 4thn dan 2 thn....huhu heroin lom ade la...dikurniakan seorang suami yang penyayang dan penyabar melayan kerenah bini yang.....Seorang pekerja di sebuah syarikat swasta di Klang Valley sebagai?????biarlah rahsia,tetap kuli walau apapun jawatanku...Sentiasa berangan nak dok umah je jaga anak2 dan memerhatikan dorang depan mata tapi apakan daya...Cedihhh ni...
Ok la,ni la serba sedikit tentang diriku,semoga perjalanan blog ini sempurna dan tersusun...AMIN
Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))