Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 31 Januari 2013

PCL, tolong review blog saya..

Hari ni nak join segmen lagi..banyak sangat segmen kat blog sekarang ni..memang berguna la untuk new bloggers cam aku ni..hoho

korang nak join?? klik banner

PCL, tOlOng RevIeW BloG sAyA..(auntummawar.blogspot.com)

Syaratnya sangat simple,korang copy paste je banner yang kat atas ni dan link pautan ke entri pcl,pastu buat je simple entri 'PCL,tolong review blog saya (letak url blog korang) dan jangan lupa letakkan link entri korang kat ruangan komen..

Takat ni belum ada tarikh tutup..

P/S : harap dapat komen yang membina..kutuk-kutuk manja pun aku tak kesah..kekeke

Peace :))


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

2 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Good Luck ya..
moga bertambah kenalan..
salam kenal..singgah follow sni #67:)

Zuliana Abuas berkata...

hehe... nanti boleh cuba jgklah petua kat atas tu :)