Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Sabtu, 2 Februari 2013

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

Salam... :)

Pada kengkawan yang cuti aku ucapkan selamat bercuti..hukhuk sedih sebab kena kerja but it's okay, next week dah start cuti CNY..seminggu lak tu..

Since tak sibuk sangat so dapatlah join GiveAway dari Intan Berlian a.k.a Kak Ina.

Korang semua boleh join,tempoh masa sebulan tau...syarat pun cukup senang dan simple dan yang penting hadiah pun menarik uollssss..


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-


1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)
 
P/S : Moga rezeki Intan Berlian,Alisha dan Aqilah bertambah murah


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Syah berkata...

assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

mama aryan berkata...

semoga berjaya ye..
ish macam best nih bole join jugak nanti

Zee Suhaini berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
BUNDA a.k.a KN berkata...

bunda singgah

Zee Suhaini berkata...

Insya'allah..TQ

Zee Suhaini berkata...

TQ mama aryan..join le skali,mana tau de rezeki :)

Ema Blog berkata...

good luck...tak berpeluang nak join...agak busy

NoEn berkata...

good luck dear...

deno berkata...

deno dari segmen yg sama "intanberlian" :)

www.dayangdeno.blogspot.com

QasehnyaRania berkata...

good luck ;)