Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 19 Februari 2013

Mrs.Erry 1st Giveaway

Salam...

Petang ni nak bersegmen la pulokss...kali ni join GA dari "Mrs Erry Bercerita" sempena ulangtahun blog beliau yang ke-3..hope bertuah la kali ni..

Harap bertambah la follower Deqla lepas ni ye..nak buat entry bagai takde la pandai sangat..hehe..

Nak join???Klik je banner kat atas ni..

Syarat nak join pun senang je..nak details korang leh terus ke blog tuan empunya GA ye..korang boleh pk bebetul nak join ke tak sebabnya ada masa sebulan tau untuk GA ni bermula dari hari ini..

Wassalam.. :)


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

5 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

good luck join juga..

jom join segmen ni , nak ?

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/02/segmen-lagu-favourite-saya-by-leeyana.html

CikZaniff berkata...

join sini juga..done follow blog cute nih..:)

lelamaisara berkata...

selamat bersegmen dear..;)

wan nurul hezrina abd halim berkata...

Dah join.huhu

Deqla manjew berkata...

terima ksh yer sudi join GA sy.. dah follow sini juge.. good luck! =)