Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 21 Februari 2013

SEGMEN : Klik Sana Klik Sini

Salam..

Minggu ni hajat nak join segmen je..selagi senang selagi tu aku akan join..hehe sambil tu blogwalking sekali la..sesekali sesekala tu apa salah kan??lagi ramai geng lagi bagus..tak rugi pun berkawan ngan ramai orang jangan ramai musuh udah ler...

Kali ni segmen dari Cik Lyeen yang sweet ala-ala cupcake gitew..rajin Cik Lyeen ni berbisnes walaupun masih study..

Untuk pengetahuan Cik Lyeen dan uollss,takat ni aku blom lagi la berdendam ngan Mr.Random..hehe..tak baik tau..bersangka baiklah dengannya,insya'allah ada luck nanti..kekeke

Sesiapa yang nak join dua tiga kaki tu,sila klik banner kat bawah ye..


Syarat sume dah follow yer Cik Lyeen..part nak tag tu..hurmmm sapa erkk aku nak tag??yang kena tag ngan aku jangan marah ye...yang bertuah adalah......Razil To The Block sebab ajarkan aku camner nak tag..byk lagi yang aku tak reti dalam dunia blogging ni..Thanks ye dik..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

4 ulasan:

Mrs Velentine berkata...

selamat bersegmen dr segmen sama

Addasyuhadadisini berkata...

singgah dari segmen yang sama.. happy blogwalking.. :)

hieda aziz berkata...

jelajah sini..*_*

http://luvbellyda.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html

Mieza Suhaini berkata...

done follow #91

sudi follow kecik balik dari segmen sama ^_^

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-klik-sana-klik-sini.html