Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 6 Mac 2013

Lunch !!!!!

Halluuuuu..assalamualaikum..

Blurrr plak tengahari ni tak tau nak makan ape..huhu..nak kata lapar takde la sangat,kol 11 tadi dah habis sebungkus dah nasi..ingat nak bekpes tapi keje banyak sangat plus boss plak bad mood so terbantut la nak makan..dah tak tahan sangat perut ni belasah la jugak walaupon boss ade kat ofis..keje pun dah settle,ape kesah..sebat je la...waktu lunch plak kol 12,dah sah2 la masih kenyang..

Memandangkan ade speedmart baru bukak kat area ofis ni,gi jenjalan jap sebab nak cari susu tuk si hero kecik yang dah tak berapa nak ada..tup tup susu plak takde stok..huhh kena mencari lagi la petang ni...

Pusing se'round' dalam speedmart tu and last sekali amik roti je..susah gak kalau perut dah kenyang ni..tengok tu xnak tengok ni xnak..abis tu ape yang nak??kang kalau tak beli petang sat gi perut ni nyanyi lagu keroncong lak..takat satu lagu okey lagi... ni berlagu-lagu plus package skali (gastrik)..tu yang x bape suka..susah gak de gastrik ni..makan nak kena jaga...kenyang sangat pun tak boleh, lapar sikit pun tak boleh..

 
konon diet la..

Tengah dok update ni pun dah de intro-intro skit dah lagu keroncong..hahaha..tak tau roti ni leh bertahan sampai balik nanti atau kena kuar jap lagi gi tapau..

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

8 ulasan:

Sue-Rya Qistina berkata...

balik nnt jgn lupa makan nasi tau. nnt bertambah2 gastriknya tu

Zee Suhaini berkata...

@ Sue

nape takleh masuk sue punya blog??nanti bagi link ye.. :)

Fiza Rahman berkata...

Laaa...kenyang ke mkn roti je ☺☺. Saya hari ni ada org belanja makan.

Ena's Palace berkata...

hehehe..okla nih...alas pewot..alas manja2 gitew...
salam kenal zee...sy balas kunjungan awk..'tq coz sudi lawat blog sy yg tidak seberapa tuh...

Mas Zull berkata...

assalamualaikum sue....makan roti jer ke...:)

tenku butang berkata...

done follow..jom singgah sini lak.. n follow sekali yea.. =) http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

mama aryan berkata...

kalu akak mesti nak masuk nasik jugak..hihi

Mrs Lurve berkata...

lunch ini je..ishhh xkenyang nie huhuhuhu