Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 1 Mac 2013

Rumah Amal Buah Hatiku,Bangi

Salam Jumaat...

First sekali nak ucapkan congrats pada sis Zeeda and the gang sebab tolong sharekan kisah anak-anak Rumah Amal Buah Hatiku di FB beliau dan mendapat respon yang amat positif..moga usaha murni ini berkekalan..tq sebab suka berkongsi ngan aku untuk disharekan kat blog ni...

Alhamdulillah..rakyat malaysia memang amat prihatin dan sudi membantu anak-anak ini...aku sendiri blom pernah kesana..insya'allah will go later..dari apa yang sis Zeeda kongsikan kat wall FB beliau,kunjungan orang ramai tak putus-putus..dari pagi hingga ke malam..ada saja rezeki untuk anak-anak disana..

 
makan nasi berlaukkan fishball dah cukup sedap bagi mereka

Sebelum ini mereka hanya makan nasi berlaukan fishball atau ayam seekor yang dikongsi beramai-ramai,itupun dah cukup bagi mereka..kini mereka dah terlebih makan..banyak sumbangan yang diterima..

 
bekalan makanan kering yang diterima dari orang ramai

 
happy dorang dapat tilam baru

Hanya takat ni je yang dapat share buat masa ni, pada kengkawan blogger yang nak membantu anak-anak ini..boleh terus ke :-

Rumah Amal Buah Hatiku
No.22, Jalan 7/3C,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi
Hubungi : Puan Asiah (017-392 5392) atau
Sis Zeeda (019-2898818)


Wassalam


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

11 ulasan:

noor liyana berkata...

semoga anak2 ini semua terjaga dgn baik..semua comel2 belaka..:-)

Mia Kassim berkata...

Rasa nak nangis tengok anak2 kecil yg belum tahu apa2 tu ... kecil lagi dah x ibu bapa.....

Haryati Faizal berkata...

semoga ada yang sentiasa bermurah hati tu menderma ye...

mama aryan berkata...

salam zee..lama akak tak jenguk sini,sedih akak baca entri ni,moga lebih ramai yg prihatin dgn nasib anak2 ini kan

Zee Suhaini berkata...

tgk berdepan lagi sayu kak..

Zee Suhaini berkata...

alhamdulillah..takat ni ramai yang prihatin

Zee Suhaini berkata...

tu la..betapa bertuahnya kita..

Zee Suhaini berkata...

mmg comel..de yang mata biru

Maslan Zainon berkata...

Salam...

Alhamdulillah...kalau tiada aral, saya & sorg shbt akan ke sana esok...sama2lah kita bantu semampu boleh...in shaa Allah berkat dunia akhirat...terima kasih byk2 kpd Pn Intan Suhana Munira kerana berkongsi kisah ini di FB... :)

adanaberkat berkata...

semoga tuan dan puan istiqomah dgn kerja mulia ini...bukan semua orang boleh buat kerja mcm ni,kami masih berkira2 mana yg patut utk keluarga kami sedangkan tuan dan puan ada separuhnya terpaksa dikorbankan demi kerja2 amal ini... selamt berjihad..

My Journey berkata...

Ni rumah anak2 arqam... Dorang tipu.... Jgn tertipu....