Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 18 Mac 2013

Segmen : Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 
Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 
Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 
Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

23 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

terima kasih akak sudi join, nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer... ^_^

Iema Gurlz berkata...

hye dtg bls kunjungan + follow sini ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Hasri Anis berkata...

SAYA DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

~Kak Nah Backyard (^_^)~ berkata...

Assalamualaikum..kunjungan balas n follow :)

Diana Azis berkata...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Nadya Bubble berkata...

Promosi Rainbow Al-Quran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013, ready stock.

http://bit.ly/cd2aQx

wahida berkata...

gud luck sis!!


salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, saya follow sini terus yer...

ieda immi berkata...

selamat bersegmen dik ! ;)

K.a.m.i. berkata...

singgah sini jugak ! =)

Riedaffya ibrahim berkata...

gud luck kak zee

NoEn berkata...

selamat bersegmen ;)

Fizi Zaidi berkata...

Assalamualaikum b.t.w
dr segmen sama..dono follow sini...smlat bersegmen:D

Hatimi Tahirruddin berkata...

singgah blogwalking dari segmen sama...:)
http://www.timizero.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Ieta Mat Saad berkata...

membalas kunjungan dr segmen yg sama http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html done follow

Kila Lala berkata...

kila follow sini balik ye :)

zaza nizam berkata...

done follow! :)

nor aishah berkata...

Salam..singgah sini juga =)

Mime MF berkata...

jenguk dari segmen yg sama! follow:D

anis suryanie berkata...

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

anis bw and follow kat cni :)

fatin amalina husna berkata...

salam ziarah..=)
husna dari segmen yg sama..
pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

Mimie Najib berkata...

assalamualaikum/salam sejahtera..
saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

follow ~
129

Nory Zoulkefle berkata...

salam ..
dari segmen yang sama...done follow..
jom singgah blog sini plak

elfekluz1921@gmail.com

Mia Liana berkata...

salam.. mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html