Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 4 April 2013

1st Giveaway By Emas Putih

 Hari ni nak join segmen,before this banyak yang dah terlepas sebab bizi sesangat... jom jom kita meriah GA EmasPutih ni... moga ade rezeki kalian..

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st Cash RM 30
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

Selamat bersegmen to all bloggers.... :p
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best kak... ^_^

azizah :) berkata...

gudluck kak!

azizah :) berkata...

gudluck yer kak!

Riedaffya ibrahim berkata...

selamat bersegmen kak zee..

Ms Fiqstie berkata...

dari ga yang sama :]

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Shakirah Rosli berkata...

Goodluck ! jom tingkatkan earning :)

-->http://caeshashi.blogspot.com/2013/04/tingkatkan-earning.html

Diana Azis berkata...

Best of luck dear :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Khairul Zamri berkata...

Dari Contest yang sama, Good Luck! 1st Giveaway by Emas Putih

Afiqah Adzan berkata...

Dari segmen yang sama :) http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

Emas Putih berkata...

haii thanks sudi join.. Jom blogwalking+follow kat peserta dan jgn lupa tengok sapa pemenangnya .http://www.kisahemasputih.com/2013/04/pemenang-1st-giveaway-by-emas-putih.html