Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Sabtu, 20 April 2013

BEN ASHAARI dan WEECLICKS


Salam Sabtu (^-^)

Lemau je arini masuk ofis, on pc bukak blog, fb... haa tu je lah keje tiap-tiap pagi pon... tup tup nampak segmen dari Abg Ben, terus excited nak join... sebenarnya dah sign up pon weeclicks last week, tu pon dapat tahu dari blog Ben Ashari juga... kena pula hari ni keje, moga ada rezeki kat sini... Aminnnn... selalu kalau sabtu tak keje, dok rumah memang takde on laptop... betul-betul mencutikan diri dari segala hal...

KENAPA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET ?

Jujurnya, aku rasa kita kena manfaatkan segala teknologi yang ada pada masa sekarang ni... tak cuba kita yang ketinggalan jauh... ramai yang berjaya memperoleh pendapatan hanya dengan internet, for example Abg Ben sendiri... sedikit sebanyak dapat meyakinkan aku yang dunia internet memang menguntungkan kalo kita yakin dan berusaha..

Segmen ni ditutup jam 5 petang 20/4/2013 tapi contest di bawah ni berterusan hingga 18/6/2013 !!

Note : Aku sendiri tengah mencuba dan mencari peluang untuk jana pendapatan dalam dunia IT ni... tak salah berangan kan??  asal ada usaha.. ;p


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

17 ulasan:

NAJIHAH HASIN berkata...

salam ziarah. join jugak segmen ni. jemput lerr datang sini pulak yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Rozuan Ismail berkata...

PCB singgah dari segmen yang sama

http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Yumida Huda berkata...

Wah...nice punye jawapan
yup..manfaatkan apayg ada kan
beroleh kebaikan lg :)

http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

FOLLOWER KE 145
JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

dyba gula-gula berkata...

Goodidea. Moga murah rezeki!!

Lawatlah blog kite, kite pon dah join

http://sweetdyba.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

bubyee :*

nik ros berkata...

good luck.mana tahu rezeki kan

cikmisi leen berkata...

datang dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

zainatul abu bakar berkata...

Salam..singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Kathy Rbain berkata...

follower 149
http://coretanhatikathy.blogspot.com

jaakechik berkata...

jaa datang dari segmen yg sama jugak.

http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

salam perkenalan dari jaa. :)

||aLeaSaRa|| berkata...

Slm petang yang ceria.Sggh dr segmen yg sama.Gigil jari ni nk bw laju2 he3...All the best,ye :)

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Dalia berkata...

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

9n0L4 berkata...

dtg dari segmen yg same. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

julia jamaludin berkata...

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

wahida berkata...

gud luck!!

Ema Blog berkata...

good luck

Siti Rohaida Yusof berkata...

salam...good luck ye!!

Fiza Rahman berkata...

Alaaaa...dah terlepas. Good luck.