Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 15 April 2013

Fasha Sandha Selamat Lahirkan Baby Boy

Salam (^-^)

Tahniah buat Fasha Sandha and Jejai atas kelahiran putera sulong mereka (kedua buat Jejai) pada pagi tadi... dikhabarkan Fasha dah selamat deliver pada pukul 9.21 pagi tadi di Prince Court Medical Centre..

Fasha dan Jejai melansungkan perkahwinan pada 27 April 2012 dan Fasha disahkan bunting pelamin... agak-agak lebih kurang 11 bulan jugak Fasha pregnant... 

Mesti ramai yang dok berkira dan bertanyakan??Nape lama sangat dia pregnant?? betul ke timing tu??

My second mum pon pregnant 12 bulan sebelum melahirkan anak sulong (adik tiri aku)... and ramai lagi yang pregnant lebih lama dari ni... Masya'allah... semua ni atas kehendakNYA...

Tahniah buat Fasha

Ramai yang dok pertikai kandungan Fasha kan?? tak yah la dok pening-pening yoo... sesungguhnya tiada apa yang mustahil okeyyyy...


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

6 ulasan:

Haryati Faizal berkata...

tahniah....beshnye dpt bb...

Farah Waheda Wahid berkata...

finally... alhamdulillah...

syawalsimpsons berkata...

kan...tak yah pertikai sgt...janji dier n anak dier selamat

Sue-Rya Qistina berkata...

tahniah buat mereka :)

Kakzakie berkata...

Siapa tak suka dapat baby..

Riedaffya ibrahim berkata...

Tahniah buat fasha