Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 31 Oktober 2013

@ Gaya Si Comel Berhari Raya 2013 #1

As-Salam (^-^)

Opppsss nak join contest la pulok... ternampak masa bw tadi kat blog sue apelagi, moh ler kita cuba nasib... raya dah lepas pon kannn tapi dah ada peluang ni try jer... ada luck kang ada la rezeki... today is the last day... yeahhhh sempat lagi :)

http://babyibu.blogspot.com/2013/09/gaya-si-comel-berhari-raya-2013.html
Tempoh penyertaan :-
12 September 2013 hingga31 Oktober 2013

Ohhh, penyertaan terbuka yer pada parents yang ada anak dari lahir hingga 6 tahun... aku ada 2 orang, so dedua pon nak kena join... ahhaaaa baru adil kan tuk dorang... along takleh arrr sebab dah lebih umur..

GA ni dianjurkan oleh BabyIbu... ditaja oleh YourBabyWardrobe, BabyIbu Shoppe, Untuk C Comel dan jugak The Aura Handmade Little Trinket..

Syarat-syarat penyertaan , boleh rujuk kat BabyIbu punyer blog... hadiah pon gojes u'olls... nak tengok hadiah sila tengok SINI

Penyertaan pertama dari i'olls adalah.......

v
v
v
v
v
v




tadaaaa... (gambar ulang tayang nehhh)

 
angah and his cousin, almira..

Nama Si Cilik : Muhammad Adib Raiyan
Umur : 5 tahun


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

5 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

gud luck..mana tau ada rezeki kan

Fiza Rahman berkata...

Comel. Good luck.

aTieYusof Family berkata...

Comel nya depa...good luck ya...:):)

hainom OKje berkata...

Masuk banyak penyertaan nampak heehe....

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

gud luck gud luck! :)