Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 31 Oktober 2013

@ Gaya Si Comel Berhari Raya 2013 #2

As-Salam (^-^)

Masih lagi ngan contest, ni uppp sampai dua kali bukan nak propa... tamak sesikit adalah... ekekeekeee.. dah mention tadi kan nak bagi adil dan saksama tuk hero2 aku tu... seberapa banyak u'olls nak join pon boleh okey asalkan tak lebih dari syarat penyertaan..

http://babyibu.blogspot.com/2013/09/gaya-si-comel-berhari-raya-2013.html
Tempoh penyertaan :-
12 September 2013 hingga31 Oktober 2013

GA ni dianjurkan oleh BabyIbu... ditaja oleh YourBabyWardrobe, BabyIbu Shoppe, Untuk C Comel dan jugak The Aura Handmade Little Trinket..

Syarat-syarat penyertaan , boleh rujuk kat BabyIbu punyer blog... hadiah pon gojes u'olls... nak tengok hadiah sila tengok SINI

Penyertaan kedua dari i'olls adalah.......

v
v
v
v
v
v




tadaaaa... (gambar ulang tayang jugak)


dik niq and ibu (nak jugak enterprem...heheheee)

Nama Si Cilik : Muhammad Aniq Mikail
Umur : 3 tahun


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

11 ulasan:

Riedaffya ibrahim berkata...

gud luck kak....dapat hadiah share..hjihihi

Farah Waheda Wahid berkata...

memang comel and all the best zee...

Nafira usof berkata...

good luck yer Zee dan anak2.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ berkata...

Good luck dear...saya pun nak masuk jugakla..kalo sempat...

izan mama mia berkata...

good luck..wah nak terjah laa entry tuu mana tau le joint sekali..ahakk

nea lopah berkata...

gud luck!!!

Kakzakie berkata...

Adik Niq memang comel kena pulak dgn umi dia samalah..
Moga berjaya!!

Puan Kutu berkata...

Alamak dh terlepas,klu tak bley join.hehe...semoga ada rezeki aniq..gud luck zee

Lieya Von Jay berkata...

goodluckk :)

hainom OKje berkata...

Moga menggondol hadiah lumayan Zee hehe

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.Zee..

gud luck tau!
mcm comel jew..mcm ensem jew..mcm cute jeww.. :p