Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 15 Januari 2014

Saya Nak RM300 Angpow dari Nile.com.my

As-Salam (^-^)

Pernah dengar Nile.com.my?? mesti ramai yang dah pernah shopping situ kan... ye, memang salah satu Online Shopping yaang tengah meletop skang ni... aku ada la usha2 barang situ... geram jer tengok... kang silap hari bulan abis sumer nak grab..

Okey, sesambil nak shopping tu kan meh nak kabor skit... sempena CNY ni Nile ada buat giveaway... hadiah memang best lor kalo korang bertuah..

2 pemenang x RM 300 setiap seorang
4 pemenang x RM 100 setiap seorang

Memang sempoi jer nak join... walaupon aku ni selalunya tak bertuah kan tapi takpe kita cuba tengok dulu... mana tau kan untung sabut timbul... heheheeehe

Follow 4 step ni jer ,

1. Tajuk : Saya Nak RM300 Angpow dari Nile.com.my
2. Letak banner dalam entry dan mesti link kan ke 


 

3. Nyatakan kat entri korang, nak buat ape ngan RM300 tu kalo korang menang
(Hurmmm kalo aku la kan, ingat nak buat seprais kot sebabnya awal Februari ni annivesary aku yang ke-9 udah sampai... dan dah alang2 pon tengah cuti panjang sempena CNY, ngan RM300 ni dapat la cover skit budget aku, mihmihmihmih Aminnnn)
 
4. Settle?? sila email ke give_away@nile.com.my... letakkan sekali detail beserta tajuk (Full Name)
 I. Blog Link
II. Full Name
III. H/P No

See??? senang jer kan..

Giveaway tamat pada 21/01/2014 sebelum atau pada pukul 12pm... 
Make sure korang tak terlepas..

Nombor cabutan bertuah dan keputusan boleh tengok kat sini haa

Tadaaaa... wish me luck and i wish u luck tooo... hehehehe... pemilihan adalah secara random..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

13 ulasan:

dalila berkata...

gud luck kak ;)

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best zee

aTieYusof Family berkata...

Good Luck zee..
mana tau menang dapat baucar..boleh shopping...byk jugak tu rm300..:)

Sue-Rya Qistina berkata...

good luck zee!

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam K.zee..
Wah.. lumayan hadiahnye..
gud luck yer!

Kakzakie berkata...

Fuuhhh... mana tahu ada tuah dapatlah tu Zee
Good luck!

Roha berkata...

wahh..300 hinggit tu,erm kalau dapat..puas zee celebrate anniversary february ni hehe..
anyway best of luck, good luck zee :)

izan mama mia berkata...

mg bettuuaah laa yer..banyak tuu hadiahnya

aTieYusof Family berkata...

singgah khamis:)

mama aryan berkata...

akak doakan zee bertuah dan dapat hadiah rm300 tu

siti alfakhishah aman berkata...

saya dah join..mane tau ada rezeki kan..

hainom OKje berkata...

Gud luck weyh zee....hehe

lieyalatif berkata...

gud luck zee...mane tau ade rezeki kan...

bagus zee rajin join.....