Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 19 Februari 2014

Diskaun 15% di Tudung2u sah sehingga 28 Feb

As-Salam (^-^)

Semalam dengar topik online bisnes kat suria.fm... pastu mula la rasa nak buat bisnes gak... hahahaha jangan nak berangan sangat... kalo suam2 jerk angan2 tu tak payah la... i'm not good in marketing tapi betul weyh, lubuk duit orang wat bisnes online skang nih... mana taknya, sewa kedai takyah kuar, api air takde, petrol toll pon takde la mencurah ari2 kan..

Well pompuan lagi la kan... tak cukup ngan baju, skirt, seluar, selendang ada lagi bermacam aksesori... sesekali nengok website memang menangisi la jugak... takat ni rasanya aku pernah beli baju,tudung ngan gadjet online... tu pon kira tahan napsu sehabis boleh dah tup tup tersangkut gak... heheheee..

Skang bulan february, taun ni raya jatuh bulan julai so molek sangat doh tu nok intai2 mana yang berkenan... nak carik warna tema tuk raya pon boleh sangat dah... hahahaha..

Sape nak shopping tudung leh try tengok kat Tudung2U... bermacam jenis ada... pilih jer la mana yang berkenan..



ni antaranya la yang ada... lagi banyak tengok lagi rambang biji mata aku haaa..

Ehhh elok, next week ada yang dapat br1m tu boleh start menyoping... ekekekee..

Harga okayh jugak murah... mampu milik la orang kata... lagi untung sebab korang boleh dapat lagi murah... ada diskaun 15% lagi tuk pembelian hingga 28 Februari ni tau... jimat tu..
Jangan lupa kod diskaun ni yer

AQR2014

Nak lagi details design yang lawa2, terus gi ke website dorang

^-^ Happy Shopping ^-^


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

13 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

perlu dah jengah mana2 website..survey skit skit ..raya pun dah nak dekat nie..

syawalsimpsons berkata...

cantik la tudung2 dier

Lieya Von Jay berkata...

mcm2 pesen tudung ye. saya pon sma kak cita2 nak menega tu ada tapi suam2 kuku ja. hikhik

dalila berkata...

cantik2 jgk..tp tgh2 bulan ni nganga je la..hehe

Roha berkata...

akak pon jengah jugak website dorang tadi..mmg rambang mata lah zee..nanti abes blogwalking nak singgah lagi website ni..mana tu ada berkenan dihati hehe..

Nastyna berkata...

mace mace pesen tudung la ni, tapi lawa2.

psstt pulut kayo tu, memey la pise patut duk dale pulut, tapi tak tau la lagu mana pise ambe boleh terapung2 atas tu pulok huuhu.

hainom OKje berkata...

Tak pernah beli online...sebab tak de fulus sendirilah Zee.....so sedar diri hehe... mmg le cantik cantik yek....tp okje kawal napsu zee hehe

Puan Kutu berkata...

ikut hati mmg semua nak beli..beli on9 pun kena bijak memilih n mensurvey harga..sy la tu nak murah je.haha

Liza Razak berkata...

lawa2 tudung kat tudung2u ni...bahaya betul kalau shopping online ni..boleh jadi addicted!..hehe

Kakzakie berkata...

Kalau dah nama perempuan memang rambang mata bila tengok tudung cantik-cantik macam ini Zee..

aTieYusof Family berkata...

OK jugak lah klu zee nak buat bisnes... boleh atie sekodeng2...haha..kot2 nak beli...
tudung mmg tak boleh nak dipisahkan..rambang mata je bila tgk....:)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

hihi..kalau dah ade niat nk berbisnes tu, bolehlah buka langkah kanan...insyaaLLAh...
uiii..cantik2 tudungnye..nntu nk p cuci mata..
tenkiu share!

QasehnyaRania berkata...

semuanya cntik cntik belaka