Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 13 Februari 2014

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

As-Salam (^-^) 

Boring erkk korang melayan citer aku yang tak abis2... dah jadi parents ni citer memang lebih kepada anak2 ngan family jer la... takpe, pasni takde citer dah tapi tuk arini ajerk... esok lusa citer balik... kekekekekee..

Sebelom terlambat, nak gak join GA dari IntanBerlian ni..

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

15 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Good luck.

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best zee...

aTieYusof Family berkata...

Good Luck Zee..
moga bertuah... amin! :)

Sue-Rya Qistina berkata...

good luck zee!

Falsya berkata...

Gud luck..nk join jugak giveaway ina nie..tp xterjoin lg..heheh

Mia Kassim berkata...

Good luck !

IntaNBerliaN berkata...

Thanks join..

Good luck zie :-)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

gud luck..cma pon dah menjoin.. :)

dalila berkata...

Gud luck kak!

Kakzakie berkata...

Ramai yg sponsor tu Zee.
Mana tahu sangkut satu:)
Selamat berjaya!

aTieYusof Family berkata...

Salam Jumaat Zee :)

Cho Zila berkata...

selamat berjaya..

Nastyna berkata...

wii gud luck.

Puan Kutu berkata...

ramai yg join,mana tau ada yg tersangkut..gud luck

shasha yacob berkata...

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html