Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 23 April 2014

WW # Hari ni memang Busyyyy

As-Salam (^-^)


takde buat2 ye, memang bizi pon arini... nak kena adjust balik audit punya report... ada yang nak tolong ke??



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

16 ulasan:

Cho Zila berkata...

ni papan tanda kat manani...
akakpun busy gakni ... tapi nak berblogwalking jap...

babYpose berkata...

Assalamualaikum, oh ada sign macam tu dilarang ke hulu ke hilir ek:)

Farah Waheda Wahid berkata...

selamat meng-adjust yer audit report tu...huh, audit paling tak suka... ekekekeke....

Falsya berkata...

Mmg betul2 ade ke sign tuh..ahahaha

lia berkata...

owhhhhh hari ni pon super bz...arghhhhh

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
hehe..buat2 bizi tak menahan tu,,,, :p
selamat menyetelkan koje...

aTieYusof Family berkata...

hihihi...mmg betul2 busy lah tu kan, zee....:)

Diana Rashid berkata...

kalau saya ada kat sebelah saya tolong dah..heheh

nurbijen berkata...

Bak sini nak tolong mana yg patut... Hihihi

lieyalatif berkata...

selamat membusy yeak zee heheeheh... takpe2 zee kan cekap sure bisa diatur ajek keje tu...heheheeh

tapi kelako kan tgk caption mcm tu....tak sangka ade plak kan ....

Kakzakie berkata...

Samalah kakak pun sehari-dua ni bagaikan tak cukup tanganlah pulak..

Nafira usof berkata...

itu lah namanye pekerja kan Zee.. adakalanye x menang tangan nak buat semua keje.. semua nak urgent. rasa nak meroyan jap kalo kena kacau. hahahaha

selamat bekerja Zee..:)

Puan Kutu berkata...

bagus punya signboard.haha..selamat bekerja dengan busy..:)

QasehnyaRania berkata...

tlg doakan smga smuanya slesai dgn jayanya

hainom OKje berkata...

Betul ke ada sign tu hehe...
Teringat masa kerja dulu...tak pernah tak de kerja ada jer memanjang...hish tension mak!

Ibu Lala berkata...

X pernah jumpa lg sigm mcm tu. Ha ha ha. Sendir mau igt lah ye