Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 29 Ogos 2014

"GA Merdeka : Di sini lahirnya sebuah cinta dari Mama ka0ri "

As-Salam (^-^)

Merdeka!!! Merdeka!!! Merdeka!!!

Update : 05/09/14

Ternampak GA merdeka by Mama Kaori ni pastu tingat ehh ada entri merdeka dah publish... takpe, minta izin edit skit2 ngan penganjur and pollo sumer syarat-syarat... senang dah takyah nak wat lagi sekali entri baru... hehheheee..

banner wajib ditepek anak bujang penganjur... nak join click banner oke..

_____________________________________________________________


Tak sabar nak cuti panjang haihhhh... salam merdeka buat semua... takde ape nak cerita pon just tepek gambar hero3 pagi tadi... angah disarankan pakai pakaian beragam or tradisional arini... beria dia mintak baju askar tapinya takdo nak buat camaner... tak sempat aihh nak pegi cari... dapat surat pon dah last minit... dulu2 ada la baju ala2 askar tapi dah kecik so selamat jatuh ke tangan dik niq... yang along punya besar plak ngan dier... biler pakai nampak 'geloboh'... memang tak sesuai... end up pakai jerk baju melayu..

     
complete ngan bendera and topi "ye ke topi?? ke tengkolok??".. hahahaa... semangat membara gituu

     
*nyanyi sikit... tanggal tiga puloh satu, bulan lapan lima puluh tujuh ... merdeka merdeka lalalalalalaa dah sila sambung sendiri..


adik yang terlebih excited dari abang nih..

'Kami Anak Merdeka'

So selamat berhujung minggu and moga berjaya u'ollssssssssss... cepat2 join tau ada masa lagi ni..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

19 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

wah semangat anak2 zee kan..kikikiki..baguih2 anak pasca merdeka

Kakzakie berkata...

Amboi! betul-betul meraikan kemerdekaan semuanya ye...
Selamat bercuti juga dari kakak Zee

hainom OKje berkata...

Hei budak hensem tu bukan main lagi suka dapat pakai baju askar hehe....
Boleh ajelah angah baju melayu pun hehe...Selamat Hari Merdeka ...

Masya berkata...

selamat bercuti yeahh.... bestnya .. nanti 15 sepetember pun cuti lgkan...

nor nazliana berkata...

comelnyer baju askar kominis nih seluar pendek..selfie last xtahan mak cun mehh

Nafira usof berkata...

Amboiii.. semangat jer tengok anak2 kecil sambut merdekakan~
mudah2an meresap terus dalam jiwa anak2 kita.

Anis x de plak bagitau pape pasal sambutan hari merdeka kat sekolah.
mungkin minggu depan baru sambut kot.

lia berkata...

wahhhh semangat... bagus bagus...

semoga Malaysia terus makmur... InsyaAllah...

AnneRaini berkata...

semangat nak sambut merdeka ni..bagus bagus.. Kasyah pon hari2 nyanyi lgu tanggal 31 tu....

Naemah Umi berkata...

ni la semangat merdeka yg kite cari hehehe...slmt menyambut hari merdeka ye :D

Fiza Rahman berkata...

Semangat tu. Bagus 3x ☺

Dkna Abza berkata...

merdeka!! selamat bercuti :)

UmmuAidan-Arissa berkata...

hehehe..semangat dorang menyambut merdeka..dikniq pun kemain lagi yer...selamat bercuti yer zee..

LYAfrina berkata...

semangat kemerdekaan...
bgus2...

mama ka0ri berkata...

ini senarai peserta..boleh semak yer..sume peserta boleh dapat hadiah..hehe..

http://ka0rist0ry.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-ga-merdeka-mama-ka0ri.html

CikSiti berkata...

good luck! dari GA sama=)

CikSiti berkata...

good luck dari GA sama:)
http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html

imm berkata...

singgah sini dari ga mamakaori huhu..

nor nazliana berkata...

all the best good luck dari ga mama kori juga

fadhil eda berkata...

singgah dari segemn yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/ga-merdeka-di-sini-lahirnya-sebuah.html