Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 11 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

As-Salam (^-^)

Mimpi ke hape hari ni sampai 2 entri aku up... takde la, ni nak join segmen abg ben kita... rasanya sebut jerk abg ben sumer orang kenal... yang aku plak dari pagi tadi dok bukak tutup bukak tutup tak tau nak tulis apa... dari 15orang join ni dah beratus still lagi aku tak jugak publish... simple punya segmen pon blur dah caner ni nak maju?? hahahhaa..

Oke, sebelum opis hour beredar, sebelum segmen close moh cecepat buat... kang terlepas nganga lagi..


LATAR BELAKANG TUAN BLOG
insan biasa2 jer takde yang luar biasa... ibu kepada tiga hero yang makin membesar... skang keje kira duit orang kat kampeni swasta di puchong... duit sendiri ntah biler dapat kira pon tak tau... asal macam yang kat sidebar tu ler kelate... husband pon kelate so time balik raya tadek bergaduh... comfirm!!!

KELEBIHAN BLOG INI
ntah... tak tau ape kelebihan... sekadar cerita pasal anak2, aktiviti masa lapang, jalan2 cari makan,cuti-cuti tu pon dalam mesia ni jer... itu ler dok ulang2 cerita pon... mula join dunia blog tahun 2012... sebelum ni dok intai resepi jer last2 teringin nak ada blog sendiri... lebih kepada nak simpan kenangan bersama famili tercinta... anak2 dah besar esok lusa dorang boleh baca dan tahu apa yang berlaku di zaman kanak2 dorang... cam aku di zaman kekanak dulu satu memori pon tadek... sadiss


IMPIAN BERBLOG
to be honest, memula dulu memang excited nak jadik macam orang lain yang dah pemes... hahahhaaa niat pon kemain kan padahal baru lagi... dah lelama niat pon berkubur begitu saja... setakat nak memeriahkan dunia blog, nak tambah kenalan memang dah tercapai 50 percent... kalo ada rezeki ngan dunia blogging ni syukur alhamdulillah... takde pon syukur jugak bukan rezeki disini... setakat ni ada jugak hasil yang dah dapat... sikit sikit lama lama jadi bukit kata orang kan dan yang paling penting enjoyyyy..

Oke la, setelllll... nasib tak banyak kena karang... selamat bersegmen sumer..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

18 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Atie pun ingat tadi nak join segmen en ben ni..tapi blurr memanjang.. haha.. betul kata zee.. apa yg penting kita enjoyyy dgn dunia blogging ni..ramai kawan... hehe
good luck ya zee...

Yan Ty berkata...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

alieff berkata...

Salam perkenalan kak Zee. :D

Comel betul hero-hero akak! Happy blogging kak, moga apa jua impian akak dalam dunia blog ni dipermudahkan lah ya. Ameen.

Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
http://alieff-artwork.blogspot.com

mama ka0ri berkata...

Alaaa...nk join jgk..tapi laptop takde wifi..arghh...nyesal plak tadi x buat sesiap...padan muka aku..haha..

Anyway, selamat bersegmen..baru kenal ngan tuan umah kan..hihi..

Erra Kyra berkata...

salam kenal dari segmen..follow you yeahh!^^
http://www.errakyra.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impianku-seorang.html

calrase patrick berkata...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

imm berkata...

salam kenal,,lompat masuk sini dari tingkap blog aku di fiji island heheh..
saya org kelate jugak..:)

UmmuAidan-Arissa berkata...

selamat bersegmen zee...semoga impian lama2 tercapai..inshaallah...

AnneRaini berkata...

rajin zee join segmen...impian sy nk berblog tanpe haters...haha

Rai Ourkizuna berkata...

Semoga maju jaya.. Berblog dgn konsisten dan jgn putus asa..good luck..

Mohd Selim Zainal berkata...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

dalila berkata...

selamat bersegmen kak zee..ye la..kite pun berblogging bk utk cari pendapatan..yg pemes amos tu blh la..ni lebih kepada nk tgglkan kenangan utk ank2..kot blh bace bile dh bsr nnt kan..

ros_reeza berkata...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

LYAfrina berkata...

selamat bsegmen..

Cho Zila berkata...

amboi dah bersegmen pulok yerk..

acik idah berkata...

haha.. betul3x... idah pun sama... tak ingat dah zaman kecik2 dulu... kalau mak buat blog dulu kan bagus... :D

AyuInsYiraH berkata...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

fadhil eda berkata...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html