Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 12 Oktober 2015

Koleksi Fesyen Unik Topshop



Topshop merupakan sebuah jenama dari UK yang dikenali sebagai trendsetter dan sering tampil dengan koleksi yang amat unik. 
Ditubuhkan sejak tahun 1964, Topshop kian mendapat tempat di hati para penggemar fesyen di seluruh dunia. 
Sehingga hari ini, Topshop mempunyai lebih daripada 300 buah cawangan di UK, dan ratusan buah cawangan di beberapa buah negara lain. 
Bagi penggemar Topshop di Malaysia pula, jangan risau kerana kini anda juga boleh membuat pembelian pakaian Topshop online di ZALORA Malaysia dimana anda akan dihidangkan dengan koleksi pakaian unik seperti berikut ;

 
OVERSIZED SHIRT


Oversized shirt merupakan salah satu koleksi ‘trademark’ keluaran Topshop. Jenis pakaian ini sesuai untuk anda gayakan dengan pemakaian legging atau skinny jeans. 

 SPLIT MIDI SKIRT

Jika midi skirt pernah menjadi jenis skirt yang paling diminati suatu ketika dahulu, kini Topshop ingin mengembalikan fenomena midi skirt dengan rekaan belahan di bahagian tengah pula.

 
 FRINGE DRESS

Semua penggemar bersetuju bahawa fringe merupakan fesyen yang sememangya TRENDING sepanjang tahun 2015!

 
 UNIQUE PRINTS

Seperti yang anda sedia maklum, Topshop sememangnya terkenal dengan koleksi pakaian yang bercorak unik dan menarik.

 THE RETRO THROWBACK

Dan.. yang terakhir sekali adalah pakaian yang berkonsepkan retro. Anda boleh lihat pengaruh retro yang amat kuat pada majority rekaan koleksi pakaian Topshop seperti bentuk corak, penggunaan warna dan rekaan pakaian itu sendiri. 

So, selamat bershopping uolllssss..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

Kakzakie berkata...

Macam-macam ada di Zalora pilihan terletak pada diri masing-masing
Kemeja longgar tu kalau tak transparent lagi cantik kakak rasa.

Siti Rohaida Yusof berkata...

ktia boleh tengok je..nak pakai memang tak ler...

Amanda Suria berkata...

SA suka je jenama topshop especially baju oversized t-shirt dia...selesa pakai...

aTieYusof Family berkata...

wow... bergaya juga koleksi top shop ni ye Zee... klu mcm atie ni tak reti sgt fesyen...hihihi

aryan azra berkata...

tak boleh nak shopping, sebab bajunya tak sesuai akak nak pakai hehehe...

Nafira usof berkata...

n3 berbayar kah??? hehehehe

Zura x pernah shopping kat Zalora. lagi2 bab beli baju.
mmg jarang sgt beli on9. takut saiz x ngam.

LydSunshine berkata...

Agak retro juga fesyennya. Yg oversize shirt tu dah okay cuma jarang.

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Puan Kutu berkata...

Wow memang nampak trendy tapi seksi benor..cmna kita nak beli.hahaha

aTieYusof Family berkata...

singgah petang... :)

hainom OKje berkata...

Confimed tak sesuai dengan mak ni hihi...

LYAfrina berkata...

cantik...

cuma y mula2 sesuai utk kt ybtudung..