Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 25 Mac 2016

ZAWARA Shoes

Assalamualaikum (^-^)

semenjak ada akaun IG nih aku rasa sesak napas betol..
sebelum ni memang tak nak ada IG, ntah camaner plak boleh tergerak hati nak register aku pon tak tau..
padahnya sendiri yang susah, ada jer yang berkenan kat mata..
selalunya aku usha IG retis ngan online shop.. teheeee
and personal IG aku tak aktif yer.. kiranya aku ni stalker lah kot..
usha but i'm not follow anyone and no followers too..

kat opis ni keje bermusim..time banyak keje syiok..time takde keje memang bosan gegiler..
wifi plak laju apelagi online ler..

satu hari tu dok scroll ternampak kasut zawara..
uishhh lawa la plok.. aku bukan spesis yang suka pakai kasut..
tapi tau la kalu dah berkenan takkan nak tengok jer..
lama gak pendam perasaan..
last nampak dorang buat sale 2pasang shoes RM 100.. murah dah tu..
kalo normal price RM69 sepasang..
dok main nak ke tak nak, nak ke tak nak at last melepas..

 
cantikssssssss..

 
adoiiii tak tahan godaan kalo camni..
   
ari sabtu dua minggu lepas (awal cuti sekolah) ajak laki gi zawara bangi sentral..
nak gak kasut tuh walau sepasang..
bertabah ajer walau dah tau bangi sentral tuh sesak macam hape.. nak dapat parking memang susah..

dah sampai malangnya size takderrrr.. haishhh kempunan lagi..

nak jadik rezeki, malam tuh aku scroll lagi dorang punya IG..
mak aihhh ada online sales la.. 2pasang RM50 sahaja.. huwaaaa seronoknyaaa..
bayangkan kalo kat bangi tadi ada size, offline ngan rege RM67 tuh, sepasang jer yang aku dapat..

pagi ahad, kol 5 aku dah bangun semata mata nak beli barang online.. kahkah
ye lah, time tu pon internet laju..
tunggu siang kang bercinta la line cam siput..

 


seminggu gak baru dapat barang.. alhamdulillah..
dalam tempoh masa tu, ada gak yang komen kat IG dorang kater barang tak dapat, takde respon email tapi aku chill jer..

 
dah selamat dirasmikan.. selesa sesangat..
sebelum kasut nih gigit kaki aku, aku dah gigit dier dulu..
ikut petua orang tua tua kan takmo kena gigit ngan kasut kena ler gigit kasut tuh masa baru beli..

cakap ngan laki aku dier tak percaya..
ada ke patut soh tolong gigitkan kasut yang dah 100kali dier pakai.. huhhhh tak sanggup woi..

pasni kena rajin la pakai kasut baru betul berbaloi..
IG nih banyak kebaikan dan keburukannya.. terpulang pada kita camaner cara nak menafaatkannya..

 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

Kakzakie Purvit berkata...

Tempat kakak sini pun ada outlet Zawara
Kakak ahad lepas ada jenjalan juga tapi tak masuk
JB ni Zee kalau pergi ke Bandar Baru Uda tempat yg sesak jadi tumpuan. Pilih ajelah outlet mana nak masuk. Sediakan duit aje..

Cantik kasut yg Zee pilih tu:)

Nafira usof berkata...

ingatkan wat kasut raya trus. skali trus pakai.
nampaknye kena shopping kasut lagi lah kan.. untuk raya pulokkk.
hahahahahahaha.

tapi murah betol harga yang Zee dapat tuh. berbaloi2.

babYpose berkata...

Stylo tu ZS, cantik, nampak selesa, ha yang dah pakai digigit kena pakai gigi pelesu dulu hehe.. tadi pun kat online nampak baju kebaya untuk kanak-kanak, geram tengok.

aryan azra berkata...

Cantiknya kasut yang zee pilih tu, suka akak tengok, akak pun suka kasut macam tu

anajingga berkata...

salam ukhwah Zie, rambang mata kalau nampak kasut comel2 di zawara ni, haha moral of the story jangan follow IG SHOP di IG :)

Ahmad Hasif berkata...

Waaa.. Murah betul harga kasut tu.. Tp ada keburukannya kadang2 size tu xkena.. Hehe..

Bangi sentral mmg susah ooo maw cri parking kena kasi tambah parking baru okay tu sana..


Jalan2 sini.. Jemput baca article baru..
Salam Perkenalan..

Cara Mudah Hasilkan Ukiran Kayu Hello Kitty yang Comel

LYAfrina berkata...

mmg cantik...berbaloi-baloi..
ada hikmah xde stok dkt zawara time tu..rupanya leh jmpa y lg murah...

dalila berkata...

cantik kak..size ngam ok la..ila paling xreti nk bli kasut on9 takut size xsm..ni sbb akak pun dh pegi butik kan..paling best dpt hrg lg murah dr butik..

Nik berkata...

cantiknya kasut.nik tak berani beli kasut online. takut salah saiz nanti.

hainom OKje berkata...

Dah kata rezeki awak dpt dua kasut kan Zee, tulah agaknya...Tak pernah pun beli on line ....