Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 5 Julai 2012

Salam kepada sesiapa yang membaca blog ini 'SAYA BUDAK BARU' maklumlah baru nak start berblog ni...Asyik tgk orang punya blog lama-lama timbul keinginan untuk memiliki blog sendiri.Search sana search sini,ye la kan budak baru belajar..hihihi
Selama dok tengok blog orang ni,yang selalu diintai "RESEPI" la.Kita ni perempuan kan,keinginan nak hidangkan makanan yang sedap2 kat suami dan anak2..hihi tapi de yang jadi de yang kurang la...
Sedikit info tentang saya...Seorang ibu berusia 28thn dah mempunyai 3 hero,6thn 4thn dan 2 thn....huhu heroin lom ade la...dikurniakan seorang suami yang penyayang dan penyabar melayan kerenah bini yang.....Seorang pekerja di sebuah syarikat swasta di Klang Valley sebagai?????biarlah rahsia,tetap kuli walau apapun jawatanku...Sentiasa berangan nak dok umah je jaga anak2 dan memerhatikan dorang depan mata tapi apakan daya...Cedihhh ni...
Ok la,ni la serba sedikit tentang diriku,semoga perjalanan blog ini sempurna dan tersusun...AMIN
Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

1 ulasan:

al- lavendari berkata...

selamat menerjuni dunia blog ..

saya dah follow.