Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 12 Mei 2015

Colmar Tropicale Bukit Tinggi

As-salam (^-^)

okeh meh sambung balik citer tertunggak..
ikutkan nak jer apdet semalam tapi tak larat sangat..
3 ari kena gastrik.. tak pernah2 teruk camni..
kol 3pm gitu bagitau boss nak balik sebab tak tahan..
sebelum tu pegi klinik doc ada bagi mc cumanya bertahan lagi kat opis takmo balik..
pekerja contoh sangat nih :)

sampai bukit tinggi memang tak sah kalo tak jejak colmar tropicale..
sekali tengok wowww cantiknya.. hahaha jakun, tu tak jejak kaki obersea lagi kan..
layan gambar jom.. tak tau nak tulis ape daa..

 
pemandangan dari tempat kitorang parking..
bleh tahan jauh gak ler kena menapak..
sian budak demam :(

 
ambik udara atas bumbung jap..
pak ngah dah baik skit.. peluh jantan dah kluar..

 

 
yang ni plak tak okey..
korang bergambar la, dier nak duduk layan perasaan..
asal aku toleh jer tengok dier dah terbaring..
 
 
ada show ape ntah..

 
baring kat sini pon boleh..
jangan masuk berendam dalam tu sudah..

 
" kuda ku lari gagah beraniiii.."
memula janji ngan dik niq nak bawak pi tengok kuda idup..
akhirnya ibu mungkir janji..
abang u dah tak larat memang tak la nak menyinggah lagi..
meh balik cepat cepat..

 
ada swan besar bapak..
dari atas kemain dik niq request nak pegang menatang nih..
biler sampai bawah hampeh.. nyorok blakang ayah buat ape?

 
swan itam pon ado..
asal kaler gelap jerk nampak cam jahat..
ganas kot dua ekor nih.. yang putih tadi nampak baekkk..

 

boleh tahan ramai jugak orang aritu..
suasana waktu malam sure lagi havoc ni..

 
kacau dua bradik kat belakang tuh..
pantang nampak lif mesti nak menekan button..

 complete lima branak..
 




cukup cukup sudah..
banyak sangat gambar nak tepek kang termuntah plak korang tengok..
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

kesian orang demam tu,tak larat rasanya nak berjalan...

AnneRaini berkata...

kesian si abang tu. nmpk sgt xlarat die..

aTieYusof Family berkata...

salam zee...lah tak sihat ker?? gastrik klu kena mmg pening...huhu ..harap cepat hilang lah..
seronok tgk anak2 jenjalan tu... bila lah nk sampai sana...hehe

Mimie_Zatun berkata...

Happy moment..

Kakzakie berkata...

Adik mestilah ok sebab kemana-mana duduk atas bahu papa.
Abang-abang keletihan memanjat sampai baring-baring kat tepi water fountain lagi.
Letih tapi seronok - itu kalau masuk bilik terus lepak Zee..

Mummydearie berkata...

Cantikkan tempat ni. Sunyi jerk. Tapi lepas baca cerita hotel seram kat Malaysia, tak terasa pulak nak tidur hotel. Hahaha!

Pernah sampai ke sini tapi rasanya macam tak pernah cerita dalam blog. Camna boleh lupa ni? Sure sebab banyak sangat idea dalam kepala, tak dan nak keluar entri dalam blog ^_^

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nafira usof berkata...

Nape ibunye x pakai merah jugak?
baru sedondon~ hehehehe

dalila berkata...

dr dulu teringin nk pegi..tp kwn br ni pegi ckp xde ape pun sana..
punah rasa..

aryan azra berkata...

pernah juga sampai ke sini,siap pakai kimono lg akak kat taman jepun tu

LYAfrina berkata...

salam satu tmpat impian lya...
ala2 oversea gittu

hainom OKje berkata...

Lama dah tak pergi Colmar bertahun jugaklah.....Tak de apapun kat sana kan Zee....bergambar cantiklah.