Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 14 Februari 2013

Cuti-cuti Cameron

As-Salam (^-^)

Cehhh berpagian aku update blog ni..ahakss.. bukan ape, ni je masa yang internet ni laju skit kalo tidak cam siput menunggu... lagipun memang nak kena bangun awal untuk prepare apa yang patut for my hero nak ke sekolah jap lagi..

Jeles pulak ngan my bro sebab dapat balik kampung.. we'olls memang dah plan since tak dapat balik so nak gi bercuti..pk punya pk, search sana sini so we decide gi Cameron Highlands je sebab belum pernah sampai ke sana..nak jugak jejak kaki ni walaupun sekali..at least takde la ketinggalan sangat ngan orang lain..hehe

Actually we'olls pergi pun sempena wedding annivesary yang ke-8 pada 10.02.13..cepat je masa ni berjalan, anak pun dah 3..mungkin bertambah lagi kot.. kekeke.. rezeki dari Allah mana boleh tolak.. terima seadanya..

Bertolak dari rumah pukul 9.30pagi, disebabkan sangkut kat highway plus, pukul 4.30ptg baru sampai.. huhhh buang masa je, check in and rest jap then gi pasar malam brinchang.. 5minit je dari hotel yang we'olls menginap.. jalan kaki je la sambil bersukan..

 
@Hotel Rosa Passadena..

 
check in then beli ape yang patut for 3 hero's

 
along je suka strawberi coklat..yang 2 tu nak kopok lekor je..

 
cantik..tapi aku tak minat nak meng'garden'kan rumah..kekeke

Hari pertama memang takde sangat aktiviti yang boleh dibuat... balik je pasar malam trus berkurung dalam hotel sebab sume dah ponat.. makan pun tapau siap-siap nasi bungkus kat pasar malam tadi.. jumpa lagi uollss..nak sambung iron baju jap..hehe..bye bye..wassalam


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

Tiada ulasan: