Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 25 Ogos 2016

Saleeee di Brands Outlet IOI Puchong

Assalamualaikum (^_^)

brands outlet ada sale la.. yuhuuu
tapi rasanya sekarang ni banyak sale..sana sini dok buat sale..
cuma kali ni nak kabo skit kat korang yang brands outlet branch IOI Mall Puchong ada sale..
puchong jer tempat lain aku tak sure..
dapat info ni kat grup FB lelaju semalam lepas maghrib terjah IOI.. hahahaa tergugat napsu weh..

dah survey dulu ler sebelom pegi.. aku takleh nak serbu tempat yang crowded gegiler..
kalini sale BO tak sama macam padini sale aritu walaupon jiran jer sebelah sebelah..
kalo yang padini aritu, nauzubillah.. nak masok pon kena Q panjang.. ada yang sampai 2-3 jam beratur baru boleh masok..hahaaa.. aku tak sanggup!
semalam aku pi orang ramai jugak tapi takdelah jalan laga laga bahu.. 
nak membelek selai selai takde masalah..
cuma bau ketiak ngan bau kentut tetap hadooooo.. eeeeiiii..

sale sampai bila tak tau.. ikutkan sales person kat situ dorang kata sampai stok abis..
semalam stok banyak giler hokey.. yang dok dalam kotak pon banyak lagi so jangan risau..
tapi baju seluarnyaa aku rasa dari stok lama, taon lepas punyer but cun cunsss meletop okey..
pengsan tengok orang soping sampai 6-7bag penuh di tangan.. aihhh kayo weh rakyat malaysia ni..
bising bising kos hidup tinggi pon soping totap soping.. pantang nampak sale..
tu kalo dah 6-7bag penuh mau cecah 5rat keatas tuh.. 

 
pic from grup FB..

barangan dewasa rege rm20 sajok.. memang berbaloi sangat lah kalo nak rembat kemeja ngan seluar jeans..
office wear tuk ladies banyak chioce kot..nasiblah aku tak pakai kemeje..
fuhh jimat duit.. teheee
kalo t-shirt dapat rege rm10 selai..
material kain brands outlet aku suka..  

 
pic from grup FB..

dok aim hoodie sweater tuh.. sampai sana dah licin.. huhuuu kempunan..
malas lah nak tanya.. kena datang balik lain kali.. mana tau ada rezeki dorang topupkan stok..

masok sini memang rambang bijik mata.. 
hajat nak borong baju budak sekali tapi takde choice lah pulak tuk boboi..
budak gegirl punya boleh tahan lagi.. 
bebarang budakss tak banyak cam dewasa..
dapat grab seluar jeans jerk kat dorang..

 
Q nak membayo.. boleh tahan panjang tapi cepat sebab kaunter buka banyak..
lawatan semalam dapat sambar seluar jeans 6 lai, beg galas seketol ngan sweater selai..

korang yang nak turut terjebak sama, sila terjah brands outlet IOI Mall Puchong yer..
kang gi tempat lain tengok takde sale hampa plak..

 
muka bosan sementara menunggu ayah Q nak membayo cukai hasil pungutan.. 

 
ehh tersempat terjah sale benang hijau skali..




Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

6 ulasan:

AnneRaini berkata...

wah bestnya sale.. tp takde bajet nk shopping.. bulan ni nak renew insuran kete.. huhuhu

Siti Rohaida Yusof berkata...

wah..memang syok kan kalau ada sale mcm ni...poket pun boleh nipis...hehehe

Kakzakie Purvit berkata...

Sebab banyak harga barang naik, bila ada peluang macam ini memanglah kita nak beli Zee
Tak rugi sebab kalau banding harga asal memang kita tak beli pun kan.

Unknown berkata...

Baru balik dr terjah BO,..berbaloi..dpt bag 1,kemeja 6 n seluar 4..huhu best.

Unknown berkata...

Baru balik dr terjah BO,..berbaloi..dpt bag 1,kemeja 6 n seluar 4..huhu best.

LYAfrina berkata...

waaa..ade sales.. smua oulet dia ke??
time camnilah nk membeli sepuas hati..

woww..cantekk dress y zee pakai tu