Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 17 Februari 2015

Mood cuti CNY dah bermula

As-salam (^-^)

syoknya arini... skarang duk tengah counting masa nak balik... haahahahaa kejam sangat ni padahal masuk opis tak sampai pon sejam... arini kitorang halfday jerk tapi half tu sampai kol brape blom tau lagi, yang pasti balik awal ler... jap lagi ada makan2 ngan staff... idok ler keluar pon, just dalam opis jer... kemas2 ape yang patut kat atas meja ni senang hati skit nak bercuti..

selasa depan baru masuk opis balik... lama tu cuti tapi takde plan pon lagik... yang aku dah confirm nak bawak hero3 gi PD jerrr semalaman... kesian dorang asyik la ajak berjalan... nak mandi kolam... nak tengok wayang... huhuuu yang wayang tu seram skit aku dengar... malas dah aku nak bawak dorang gi wayang..

ok la, full stop kat sini... skarang ni memang malas nak menaip..

 
korang dah sarapan ke blom?

 
si along yang kuat makan pastu nafsu makan lak kemain lagi besar kalahkan ibu ayah tau... seketul rib dier sorang jer bedal sampai licin... gambar tulang jer la sempat ibu snap :(

 
zzzzzzzzzzzz kenyang dah perot, jom tidooo... minggu depan kita jumpa lagi... byeeee

selamat bercuti pada sumer yer... yang balik travel, sila berhati-hati di jalan raya... pandu cermat jiwa selamat... takyah la nak berlumba... lambat laun sampai gak kat tempat yang dituju..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

11 ulasan:

AnneRaini berkata...

wah panjang cuti..selamat bercuti zee.

Puan Kutu berkata...

Amboi sukanya zee,org dpt cuti panjang sempena CNY..esok anak2 masih sekolah kan zee.cuti kelepasan am camni nak jalan mama pun bersesak dengan umat manusia,tu yg meriah tu!

Eda Ejai berkata...

anak2 dah cuti ke?? anak bujang kat umah ni skolah lagi hari ni.. esok baru cuti.. selamat bercuti!!

Falsya berkata...

kite esok baru half day..tp arinie dh start counting dah..hahaha

Kakzakie berkata...

Syoknya cuti panajng Zee..
Suka pulak kakak tengok hero3 Zee tu tidur berderet. Kakak ingatkan mereka tidur satu katil, kisahnya sorang satu ye:)

zazanizam berkata...

besnya dah cuti.. zaza esk cuti horey !

lieyalatif berkata...

betul tu zee...mood cuti dah ade nie...kat opis lieya semalam nmgan arini dah start kosong...ramai yg cuti...ye la masing2 nak bertolak awal...takmo tempuh jem kan....lieya plak tak amik cuti sebab tak balik kg pun....so jimat cuti heheheehehe....tapi bosan le takde geng...opis kosong nieh...kang ade time lunch hour lari gi surau membuta je kang.....

alamak dah lame tak gi ikea...teliur lak tgk menu tu..... tapi kalo pergi ade ajek nak membelinyer..sedangkan takde ape pun nak di beli huhuhuh....

pandai anak zee makan ribs tu....lieya penah try ...kering sgt laa ribs die....tapi kalo dah tuang gravy byk2 sedap gak heheheeheheh.....

hepi holiday zee.....

Mummydearie berkata...

Selamat bercuti! Saya tak ambil cuti minggu ni tapi dah apply cuti minggu depan dua hari sebab anak cuti sekolah. Still, tak tahu nak ke mana :) Silap haribulan cancel ajelah cuti tu nanti.

Najib Ariyan berkata...

Selamat bercuti... senyap sunyilah blog sampai naik cuti ni karang yer... hehehe

hainom OKje berkata...

Sedapnya tengok western tu Zee dahlah okje pose ganti ni huh

LYAfrina berkata...

sedapnya makan2