Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 13 Januari 2016

WW # Duriannnnnnnnnn

Assalamualaikum (^-^)

dah musim durian ke skarang nih? kat sini tak nampak sangat lagi orang menjual durian..
ado tu ada tapi mahal lah kan..
tunggu berlambak nanti baru dapat murah..

member sekolah sent gambar kat grup wasap..
durian liar katenya.. made in sarawakkkk..
hebat!! dorang nak makan durian main kutip jer kat tepi anak sungai or dalam hutan..
hutan kat pendalaman sana tebal kot..

 
kuningnya.. mampu telan ailio jer lah.. 


 
berlambak lambakkk.. tak abis nak makan katernya.. 

sape tak suka durian rugiiiiiiii..



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

babYpose berkata...

Assalamualaikum, sedapnyerrr...:)

syawalsimpsons berkata...

adoi terliuq ni tgk ni

lieyalatif berkata...

uwaaaaaaaaaaaaaa..teliyooooooooooooooooo org puase....

takpe2 dah musim balik..senang nak cari nieh...weekend ni pi cari leeee...

Kakzakie Purvit berkata...

Ruginya kalau cuma bau tapi tak makan Zee
Kakak kalau sebiji makan sorang pun boleh habis tau..:)

aryan azra berkata...

Amboi sedapnya durian

Muhammad Amiruddien berkata...

Salam...

Saya nak tumpang promosi website...

http://majalah.ml

http://bit.ly/17lBrz5

Terima kasih...

Farahain ZFA berkata...

arghhh sedappnyaa..

hai , ain datang singgah sini dan follow awak .
salam perkenalan :)

Masya berkata...

ya allah cantiknya warna kuning durian ni.. mesti sedapp rasa dia... durian liar yer... terliur sungguh tgk gambar..

SHERWIEYNA MUZZAWER berkata...

ohhh tidakkkkkkkk terliur kot tengok..huwaaaaaa

Mummydearie berkata...

Oh, my! Tidakkkkkk!

Baru nak tanya dah musim durian ke sekarang ni? Sebab bila keluar berjalan, dah mula nampak orang menjual durian. Nanti bila ada 'sale', kita makan banyak-banyak sampai panas badan. Hehehe!

babYpose berkata...

Aduh tertelan ait liur Zs, lama tak makan, duk makan crepe dah bole cover ngidam tu ;)

LYAfrina berkata...

sedapnyaaaa