Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 31 Disember 2015

last post untuk 2015 | hepi new year 2016

Assalamualaikum (^-^)

lagi beberapa jam jer nak melangkah ke tahun 2016..
aku macam taon taon sebelum ni jugak..
takde berazam sangat.. just ikut 'flow'..

sebenarnya aku ni tak tau nak mengarang ape tapi gatal gak nak apedet..
dah pepetang ni otak tak berapa cargas..
tepek gambar buah hati pengarang jantung jer lah gamaknya..
pestime masuk One City kat USJ Subang Jaya.. 
memang bebetul makan angin.. 
sebenarnya nak try jalan kat sky walk (alah yang lantai cermin transparent tu) sekali panas berdenting.. 
tak thrill pulok sebab tak nampak ape pon kat bawah..
elok pegi waktu malam baru best tapi tak sesuai bawak anak kot sebab kelilingnya bar..





 
pak ngah terlebih hyper.. sebelum tu dier dah tersemban kat pasaraya lain..
pecah gak bibirnya, gusi luka.. dapat pi meronda serta merta sakit hilang ..
esok baru mulut bengkak.. gigi yang depan (atas bawah) memang dah lopong..
bercakap pon kepit kepit.. sikit jer dier buka mulut..hehee
nak start sekolah camaner nak cakap ngan cikgu, kawan? 
soh pinjam gigi palsu arwah mok tok taknak plak..


 
deco deco dalam ni boleh tahan lawa tapi tu ler takde yang menarik perhatian aku tuk stay lama kat sini..
cam boring jer.. orang tak ramai, kedai pon tak banyak..
tak macam shopping mall lelain..
restoran pon banyak yang tak halal..

wokeh, Selamat Tahun Baru 2016..
moga tahun depan lebih baik dari tahun ini walauponnnnnnn.....



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

4 ulasan:

Kakzakie Purvit berkata...

Alahai dah nak masuk tahun baru gigi pulak hilang - kesian juga Zee. Dahlah pakngah ni jenis pemalu.

Bersama kita berdoa semoga 2016 ini lebih baik dari tahun-tahun yg lalu.

Puan Kutu berkata...

qmboi kemain bergaya..tak padan dengan jatuh tersembam.hehe

selamat tahun baru 2016

wahida berkata...

alahai...jatuh pulak dia...gigi pulak hilang..huhu...

LYAfrina berkata...

selamat tahun baru zee..
smoga tahun baru ni dipermudahkan buat kita semua..