Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 4 Mei 2015

Redeem Point Astro dengan Astro Circle

As-salam (^-^)

aritu dok sembang ngan opismate pasal astro..
ntah camaner plak teringat pasal point..
refer balik bill..
ok la tak banyak mana pon point aku, dalam 800+ gitu..
sebelum ni tak pernah lak terpikir boleh redeem..

gugel tengok dah ada yang redeem point rupernya.. heheeee
biasa la, aku ni asyik ketinggalan jer..
point yang dah hangus pon banyak gak dah.. rugi rugiiii
harus aku redeem cecepat yang ni..
pasni nak 'potong' terus astro kat umah..
tapi biler tu tak tau la plak..
en.laki dari last year lagi aku dengar nak potong perkhidmatan astro tapi sampai kesudah tak buat..

korang kalo nak redeem boleh gi kat website astro circle..
kena register dulu..
barang nanti dorang akan hantar by courier.. FOC

 

berkenan ngan bekas kaca tuh..
ngam2 point aku boleh redeem..
terpikir gak barang kaca antar by courier?
boleh ke?
tapi kalo takleh nak antar confirm dorang takkan letak item tu dalam listing kan..
ahhh lantak, redeem jer ape susah..
hampir sebulan gak baru dapat barang..

 
cenggini jer dorang packing.. tak tidy langsung..
yer la barang kaca kot..
fragile sticker pon takde..
masa budak courier tu bawak aku dah dengar bunyi kaca pecah..huhuuu

 
nasib baek sebijik jer yang pecah..
lagi dua bijik selamat boleh guna..

 
cantik gak la..

 
yang ni plak dah bekarat kat tutup..huhuuu
takpe la menda free..
takyah nak banyak songeh sangat..
 


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

5 ulasan:

Siti Rohaida Yusof berkata...

eh..eh..akak pun tak terfikir la pulak nak redeem point astro ni..nak jugak tengok apa yang boleh di reedem la..heheh

Puan Kutu berkata...

ohh tak tahu pulak boleh redeem,cam gitu rupanya..sy pun rasa nak terminate tp Kesian dekat aiman la nti takda benda dia nak tengok.dah la kadang2 tinggalkan dia kt rumah waktu kerja..takde TV larat budak tu nak layan game saja

dalila berkata...

hihihi..ok la tu..
tp sayang jgk wlupun free..

aTieYusof Family berkata...

wahhh nak redeem juga lah zee.. tak terfikir plk sy nak redeem...:)

LYAfrina berkata...

xtau plok ada point2 kat astro n blh redeem brg lagi