Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Sabtu, 2 Mei 2015

Printing T-Shirt / Button Bagde / Key Chain / Fridge Magnet | murah murah murah

As-salam (^-^)

kalo ada sape2 yang tengah cari printing t-shirt murah2 meh sini rapat-rapat nak cerita..
harga sangat affodarble..don't worry..
yang dok belah utara terutamanya perlis boleh terus gi terjah The Store Kangar..
dorang operasi setiap hari..
shop lot kat tingkat 1..

yang dok jauh pulak boleh wasap no kat bawah..
t-shirt custom made ada..
t-shirt muslimah pon ada..
jersey pon hado tau..
pilih jer mana yang berkenan di hati..


antara pilihan yang ada..



couple t-shirt pon ada jugak..
i loike..
aku dah berangan ni nak tempah tuk family day ujung taon nanti..












 

takmo baju kalu takpe..
ada lagi button badge, key chain ngan fridge magnet..
murah2 jugak..


 

last year aku tempah button badge..
sajer nak bagi cenderahati kat bebudak a.k.a anak buah..
dapat foc key-chain lagi..heheheee sukeee

 

 

okehhh, kalo berminat call/wasap no kat atas..
jangan contact aku plak..
takpe, aku tulis jugak lagi sekali no.fon..

013-490 9515
013-499 1070


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

1 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Wah cantik2 kan zee... boleh buat baju family ni
.