Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 11 Mac 2016

Tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima #Alhamdulillah

Assalamualaikum (^-^)

wehuuuu next week cuti sekolah seminggu..
walaupon takde plan nak kemana mana tapi ilang jugak ler lelah aku tuk seminggu..
kadang badan lemau jer rasa cam tak cukup rehat walaupon hakikat belum kol 10 aku dah lena diulit mimpi..
tapiiii ada jugak tapinya.. sebelum tido aku perambat bebudak tido dulu.. 
malam minggu jer bagi dorang bebas nak tido kol berapa tak kesah..

seminggu ni mood swing giler.. asyik la rasa nak marah..
pompuan kan sebulan sekali mesti ada mood yang tak tentu..

tengah melayan mood tak bagus datang bungkusan pos laju..
yeahhhh ada hadiah dari MD ler.. yeahhh..
terus senyum sampai pipi.. hehehee..
tengsss MD.. kiter dah dapat adiah..
hasil kemenangan entri teka harga kat sini..

terus lelaju haaa draft entri semalam.. jadik la dah berminggu takde entri kat sini..
arini baru publish..

kemahin kan kotak cantiksssssss berbunga bunga..



cantik la tulisan MD.. mesti 'pengkemas' orangnya kan?
teratur elok, lurus jer cam ukur pembaris.. hehee
patut la biler dikarang entri kat blog kemain details dier bercerita..
AtoZ langsung takde miss 'point'..



sedapppp baunya..
tapikan MD, kiter takleh nak bukak la penutup itam tu..
camaner erk?? cer ajorkan skit.. hehee

sejujurnya jarang sangat nak join giveaway or pape contest..
dah tahu takde luck..
pepun tenkiu..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

6 ulasan:

Norhayati Mohd Isa berkata...

Tahniah Zee..
Memang cantik tulisan tangan MD tu..
Hihihi tak boleh nak buka pulak ye Zee..

babYpose berkata...

Alhamdulillah rezeki ZS, hadiah nampak sweet, pasti baunya jugakan..happy weekend dear

Kakzakie Purvit berkata...

Tahniah Zee... dua perisa
Macam nak makan pulak hihi... cantik aje kakak tengok
Wangilah tangan lepas ni:)

Mummydearie berkata...

Baru nak WA, nak tanya hadiah dah sampai ke belum ^_^ Alhamdulillah dah sampai. Lega saya.

Awak oh awak! Malulah awat tunjuk nota tu. Segan tulisan macam budak sekolah. Nasib baik saya tak sempat taip tau, kalau tidak saya dah taip nota tu dengan ayat penuh berbunga-bunga. Hahaha!

Eh, tak leh buka? Pusing aje penutup hitam tu tak boleh ke?

Kakzakie Purvit berkata...

Zee... susahnya nak tengok entri baru meh jenguk blog kakak ada tag Zee tau
Buat jgn tak buat hihi...

LYAfrina berkata...

cantekk tulisan MD..
tahniah ye zee...