Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 5 Oktober 2012

Pepagi dah dapat hadiah???

Salam...

Tetiba pagi ni dapat hadiah dari boss...setiap orang dapat..aku dok belek jugak,ape ke benda ni??
Tuuu diaaa personal alarm rupanya..




Aku rasa,elok la ada benda alah ni terutamanya kaum wanita kan..tuk protect diri sendiri in case ada kecemasan cam kena ragut ke,sesak nafas ke kat tempat yang agak jauh dari orang atau apa saja la..Cepat sikit  bantuan sampai.

Ringan je alarm ni..nak guna cuma tarik je rantai yang kat bawah tu dah akan berbunyilah..lebih kurang cam wisel la tapi kuat sikit bunyinya.Boleh buat keychain ni..gantung kat handbag pun boleh.


Aku punya yang mana???ce teka?? hehe..apapun thank you boss...tak terpikir pun nak cari benda ni.

Wassalam....

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

Tiada ulasan: