Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 14 Oktober 2014

jom kita main bowling | ampang superbowl puchong

As-Salam (^-^)

skang belanja kena berhemah... wahhh gitu... ni gaya orang cam aku yang cakap... yang duit kepok2 memang takkan cakap camni... heheheee... tapi sebabkan lama sangat tak kuar berhibur ngan hero3 ni jom la sesekali kannnn... kalo selalu memang kopak..

lama dah janji ngan dorang nak gi main boling since cuti sekolah aritu... tup tup tak jadi... tunggu punya tunggu punya tunggu ahad lepas paksa diri pegi jugak ler... mati kutu dok dalam umah meh kuar amik udara segar skit sambil tu cuci poket yang dah kempis..

takyah gi jejauh... kat ioi mall pon boley tuk orang yang baru nak baling bola boling cam aku ni... seriussss ni,aku memang tak pernah main boling... hohohooo... hero3 dah biase..

elok sampai ngam ngam baru bukak... orang pon belum ada so, kalo main masuk longkang pon tak malu oke :p

tak menyabar sumer nak baling... macamkan hebat sangat tuh main..

amik 2game tuk 2orang... maknanya ayah lawan ibu... anak2 tumpang menyelit jer cukup..

     

gelagat memasing boleh tahan... si angah ngan dik niq main tolak jer tak kuat nak baling... hhehee... eksyen jer lebih tapiiiiii

aiyoooo sumer ke longkang ni ape citer?? hahahahaaa sadisss

winner goes to ayahhhhhh... heheheheee... takpe, next time kena bangkit... alahhhh 10mata jer pon... ni sebab hero3 ni la baling tak kena..

dorang ni tak puas main... sebab dah kata nak bagi dorang enjoy meh la gi carik mainan lain... boleh tahan gak ioi ni banyak menan... aku ni dok tunggu jugak voucher groupon ke mydeal ke tuk kids nak rembat... tak lama lagi cuti sekolah kan, puas hati skit main sampai lebam... jimat pon jimat... aritu nampak yang kidzania tapikan masa plak tak mengizinkan..






oke, byeee


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

19 ulasan:

UmmuAidan-Arissa berkata...

Wah kemain lagi competition tuh ..hihihi..dik nik larat ker baling bola..ker bergerak setengah jalan jer...heheh

aTieYusof Family berkata...

Salam Zee.. saya pun dah start rombak perbelanjaan..mmg kenalah berjimat apa yg perlu... hehe..
sesekali bawa anak2 ni boleh lah kan.. budak2 pun happu dpt main bowling tu...

AnneRaini berkata...

sy pun dah lama tak main boling zee... Dari sblm pregnant Suci lagi...Suci pon nak masuk setahun dah..hehe

lieyalatif berkata...

alamak zee..saje je ko kan...aku tgk korang main bowling aku lak yg meroyan...dah lame gile kotttt tak main bowling...kene usul kan laki aku nieh...aku puntak tera main...tapi campak ajek laaa ape dehal hahaahahaha.....

betul tu, tgk anak2 bujang ko mcm pro hah..kemain terra masing2.....dayyan kalo dlm gi pusat bowling ni keje die mmg tgu bola keluar dari tempat keluar bola tu jek...jakun kot tgk bola tu keluar dari mane kahkahkahkah

Nafira usof berkata...

hahahahaha.. sama lah Zee.. Zura pon kalo main bowling asik ke longkang jugak.
tapi sonok kan! hilang stress kejap. hahahaha

Mummydearie berkata...

Sesekali main bowling takpalah. Kalau selalu nangis juga nanti dompet. Eh, nak main bowling tak naik harga ke sempena RON95 naik nih? Hihihi....

Dah lama tak main bowling dengan anak-anak. Si Abang tu biasalah tapi si Adik ni belum sempat lagi mengenal apa itu bowling. Saya ni selalu dok tepi tu je tukang makan. Bagilah can anak-anak dan bapaknya main. Eh, yang sebenarnya tak pandai main ^__^

mama ka0ri berkata...

Kami tunggu anak2 besar baru nak main bowling sesama..hihi..

LYAfrina berkata...

Tau x.. seumur hidup lya bru sekali je main boling.. hehe..

Bg lya sesekali berbelanja tgk wayag ke.. main boling ke x salah. Utk ank2 gak. Lg merapatkan hbngan. SSatu lg.. tiap kali blh hiburkan anak.. lya naggap tu mmg rezeki anak.. klo duit x ckp.. mnanya kita nk pergi kan.. bila ade rezeki lbh sikit.. mknanya mmg rezeki ank la tu.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..

eehehe.. tinggi jgk le jatuhan pin tu.. kalo cma takat 50jer...hihii

Masya berkata...

lama x main.. ni kesukaan amir ni ... mmg x blh lalu kang sibuk ajak maian .. fobia .. jd kena cr hala lain...

Kakzakie berkata...

Kalau tak puas boleh dtg lagi minggu depan anak-anak sayang
Cakap aje dgn ibu sebab ibu pun suka juga tu auntie tengok:)

Nastyna berkata...

berbelanja secara berhemah, and however it is, still kena belanja on this kinda thing, supaya semua gembira dan menikmati seadanya. hehehee syok main boling, tapi pastu sakit segala sendi.

aTieYusof Family berkata...

singgah petang Rabu zee... :)

aishah nin berkata...

Bagus aktiviti riadah dengan family mcmni. Selain boleh hilangkan stress dapt eratkn hubungan ibu,ayah dan anak :)

Bunda a.k.a KN berkata...

Sesekali bawa anak2 main sama2 mesti anak2 enjoy kan...

LYAfrina berkata...

Singgah sini..

Fiza Rahman berkata...

Bestnya...dah lama tak main bowling.

Naemah Umi berkata...

sonok kalu dpt main bowling dgn famili ni walaupun tgh kempis hehehe...janji semua happy...umi dah lama tak main bowling uhuksss

::EIDA:: berkata...

sedihnyaa tak reti main bolingggggg huuu~~ beratt sakit jarii kehkehekeh