Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Isnin, 22 Disember 2014

penghujung cuti sekolah 2014

As-salam (^-^)

cuti sekolah dan nak sampai ke penghujung dah ni... pasni mula balik rutin cam biasa... pepagi antar anak3 pegi sekolah... petang kang amik dorang balik sekolah... bukan mengeluh ke ape cuma biler dah cuti rehat panjang ni rasa malas giler nak mula balik rutin ituw..

semalam mati kutu aku dok umah... bebudak ni plak cam biasa tak bergaduh setiap minit tak sah... camaner ni nak tambah baby kalo 3 pon ibunya dah pening? heheee... last2 ajak laki kuar jenjalan... takde arah tujuan jom kita pi ioi city mall... ramainya la orang maybe mall baru kot... cam ulat aku tengok... restoran takyah cakap full house sampai nak kena Q... masyuk2 tokei kalo camni tetiap ari..

kat tesco ada food fiesta youuu... time sampai program belom start so tak dapat dorang nak join..

penuh orang kat depan kedai kasut DC Tribe... cer tengok dalam kedai takde pon orang... sumer dok kerumun sebab nak amik gambar ngan king kong emas yang sebesar alam ni... aku agak mesti tokei kedai tension pasni takde ler king kong... hahahahaa... dah cam pameran lak jadinya... ehhh kitorang pon menjakun sekali..

tengok orang main ice skate jap sambil layan pretzel auntie anne... pastu makan kat ayam penyet dekat2 situ... tak kuasa dah nak carik restoran lain... tak sempat pon tawaf mall... hanya masuk index living jerk..

tengs my hubby for this carrot cake... officially dah masuk 3series... moga kehidupan lepas ni lebih diberkati, bahagia bersama insan2 tersayang dan lebih sabar dalam melayan kerenah anak2... yang lelain family dah aminkan..

chocolate moist cake ni buat ler tuk kudap2... anak ramai ni nak kena rajin skit, asyik nak makan jerk keje dorang..

ada lagi saki baki cuti sekolah tak tau la nak gi mana... dik niq request nak gi zoo... hahahaa tak hagak2 tu katanya nak tengok gajah... mementang ler gajah menang piala AFF... yang angah plak asyik ajak gi tengok wayang... hurmmm kitorang ni kekangan masa kalo weekend... kalo ari keje lak kena keje ler cuti dah abis... abis tu bilanya ada masa?

cam along takde cakap nak gi memana dah cumanya request adiah besday.... akan datang besday dier 5 januari tu yang awal2 dah demand... hadoiiii la bebudak skrang..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

10 ulasan:

LYAfrina berkata...

Tu la..klo hadi ct bkurung je..mula la t dlm rmh tu buat peel msing2 kan.. pefi mall pim ok, asalkan tgk dunia luar. Punyalah beso kingkong emas tu.. tarikan utk ke kedai kot..

LYAfrina berkata...

Owh.. lupa nak wish.. happy belated birrhday zee.. moga trs dikurniakan kesihatan y baik .amin

Falsya berkata...

Kite kalau nak gie IOI mall tuh tunggu lg 6 bulan..sbb tempat baru mesti ramai org..hehe..

Ado birthday cake laie..happy birthday zee..;)

Sue-Rya Qistina berkata...

wahhh..bestnya..ada la jugak jenjalan..kami ni tak dpt2 lagi nak jalan2 sgt..aritu anak2 x sihat, la ni bapak diorg pulak x sihat..weekend mmg la bz ngan show n makeup job..annual leave ada balance 2 hari, nak carry forward. syg pulak nak abiskan cuti..huhu

AnneRaini berkata...

kejap je kan dah nak abis ujung tahun...sy pulak tak sabar nak cuti start krismas ni smpi tahun depan..hehe

Nafira usof berkata...

hahahahaha.. budak2 skrg kan.
layan kan ajer lah.. kang tarik muncung pulak.

anak2 sebenarnye nak jenjalan jer. dpt pusing2 mall pon dh ok dah bg dorang.
boring gamaknye melepak kt rumah jer kan~

CikAnie berkata...

Ari ahad lepas pi ioi city.. org punyalah padat.. nk main ice skating pn kena beratur panjang.. x kose nk tunggu trus balik... ckp kat anak tiket dh abis.. sambung hari ni x ramai org sgt... lengoh kaki temankan dia main 2 jam.. hari ni korban cuti potong gaji gara2 dh janji ngan anak...

Kakzakie berkata...

Ingatan en abe buat hati terharu kan Zee. Moga usia yg ada akan terus dpt dimanfaatkan bersama keluarga tercinta, berbahagia hingga ke syurga.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ berkata...

rajinnya... ispun anak dah dua, tak mai lagi rajin tu... hohoho (^___^)

Fiza Rahman berkata...

IOI city mall memang ramai org. Kedai makan pon penuh memanjang. Mungkin sebab masih baru.