Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 5 Ogos 2015

Fiesta Upin Ipin @ DPulZe Cyberjaya

As-salam (^-^)

sape ada anak2 yang minat upin ipin meh baca entry ni..
kot ada yang nak bawak anak jenjalan weekend nanti..

kat DPulZe shopping centre, cyberjaya skarang ada fiesta upin ipin..
kitorang pon tak tau pasal ni..
kebetulan aritu bawak bebudak tengok movie..
best jugak ler ada banyak aktiviti..
hadiah pon menarik dan yang pasti ada booth jual barangan upin ipin..
nak salam, bergambar ngan upin ipin pon boleh..
free of charge tapi ada time time dier la..
bukan sepanjang masa dorang jelmakan diri..

      
nak gi harini pon boleh :p

      
aku suka jer DPulZe ni sebab tak crowded.. 
tenang jer nak shopping tapi sayangnya buat masa ni tak banyak lagi butik baju bajan..
 kalo bab food okey banyak pilihan.. 
bebudak pon dah ada febret makanan dorang..

 
tunggu punya tunggu keluar pon upin, ipin, mei mei ngan mail ni kol 11.10pagi..
movie start kol 11 sanggup la skip intro.. hahahaa
dik niq request nak salam..


 
tiga buah lagu dorang nyanyi..

 
tengokkk!!! orang tak ramai pon..
dik niq terlebih excited siap ikut nyanyi ngan joget sekali..

      
hepi mengalahkan besday boy..

 
ingatkan takot..
kadang gebang jer budak ni nak salam tapi penakut..
rupenya tidak.. bebetul dier salam cium tangan..
* gambar sumer tak cantik.. gegorrr *

 
with mail dua singgit dua singgit..

 
saya suka! saya suka!.. heheheee mei mei.. 

 
ok byee !!



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

15 ulasan:

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Meriahnya fiesta upin ipin ni. Mesti anak-anak suka kan. Boleh jumpa maskot kegemaran mereka.

AnneRaini berkata...

boleh pergilah hari sabtu ni.. nama je dok putrajaya sebelah je tp gi cyberjaya ni setahun sekali pon belum tentu..hahaha

Farah Waheda Wahid berkata...

nak besarkan sikit banner tu ni ha...nak tengok bila masa diaorang jelmakan diri sebab ada budak tu...kalau nampak upin ipin...upiiiinnn upiiinnn.... hu hu hu... In Shaa Allah, tak ada aral melintang nak bawa budak tu ke sini...hik hik hik...

Kakzakie berkata...

Jangan kata bebudak suka Zee. Suka tengok dik niq
Kakak dgn abang pun suka tau.
Kami selalu tonton sama-sama petang selepas mandi sebelum menjelang maghrib.

Zee Suhaini berkata...

alamakkk tak nampak ke kak?
tu haaa tengok yang banner biru..
hari sabtu ada kol, 11am,4pm & 8pm
hari ahad 4pm & 8pm only..

misz sheyla berkata...

alaaaa sampai 9 hb jeke..

abuikhwan berkata...

Assalamualaikum,
Tentu seronok anak-anak...
Budak-budak suka, mak bapak pun suka

aryan azra berkata...

anak-anak mesti suka ni kalau dapat pergi...

wanyob.com berkata...

Dah besar dah pun Upin Ipin , lagi tinggi dari orang lain .

NanyFadhly berkata...

Salam ukhuwah..salam kenal. Seronok baca entry Upin Ipin ni. Anak-anak saya pun suke kan Upin IPin...suke,,suke...!!!! heheheh....tak ramai org la kat sini..memang puas hati la kan. Jemput singgah ke blog saya juga. Kisah hidup saya dan anak-anak di bumi Sakura. :)

jue bard berkata...

budak2 suka la bleh jumpa upin ipin..

Fiza Rahman berkata...

Selalu gak terjah d'pulze ni, Suka gi jaya grocer tu. Banyak gak kedai yang dah bukak.

LYAfrina berkata...

budak-budaklah happy leh jumpa karekter feberet depan2 ni..
kalo asya msti eksited jugak ni leh jumpa

Mummydearie berkata...

Alamak! Dah terlepas! Kalaulah anak bongsu saya ni tau, memang dia ajak pergi pastu tak mahu balik. Dia dah hafal kebanyakan dialog si Upin Ipin, Mail, Ehsan termasuklah Opah sekali....

Bilalah agaknya kami nak ke Cyberjaya lagi ni. Macam dah lama jerk tak pergi. Terasa macam memanggil-manggil pulak ^_^

Lynn Damya berkata...

Salam, hahaha wah upin ipin~~ seronoknyee..sy dgn abah suke tgk upin ipin ni, hahaha xpdan dh tua memasing2 tgk kartun lagi..hehe..kostum meimei comel lah!