Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 14 Ogos 2015

gambar raya lagi.. kalini kiter buat outdoor photoshoot pulak @ taman saujana hijau putrajaya

As-salam (^-^)

adoi, dah dua hari sakit urat..
sumer ni salah sendiri bukan salah sesapa..
aku ni jenis takleh berpantang..
takde istilah pantang makan dalam idop..
asal suker jer makan.. 
kalo benda yang aku tak suker, jadik penawar pon aku takkan makan.. giteww

sebenarnya nak sambung tepek gambar raya.. hahahaa
sebelom syawal melabuhkan tirai..
konon taon ni nak berposing kat luar..
dapat gak ler walauuupon pakai compact kamera..
takde sape nak kesah kan? 

gigih pepagi panjat bukit kat presint 11 putrajaya..
dah tu family kitorang jer yang melaram sakan pakai baju raya..
yang mana dok lalu lalang sumer pakai T-Shirt ngan TrackSuit..
orang jogging woi pepagi ni bukan berposing.. kahkah
rasa tebal 5inci muka aku tau..
tu blom lagi tepek make-up.. fuhhh nasib baik..
kang kalo make-up rasanya tebal jadik 50inci..

tapi takper la.. balik rumah hati jadik hepi..
ada gak kenangan raya tuk taon ni..
pestime tau ber'photoshoot' raya..
paling best dah jadik seketul photobook pon..
cecepat aku grab promo kat groupon last week :p

 
tiga anugerah terindah dalam idop kitorang laki bini..

 
4 hero's dalam idop aku..
heroin jer takde..

 
luv u son!!

 
dapat habuan kat dagu pagi tu..


kitorang keluar umah ngan tak bekpes aritu sebab dah tau bebudak ni jenis lawas..
dah nak sampai tu bau gak kentut dalam keter..
tanya tanya sumer tak ngaku..
aku paling agak si tengah sebab dier yang bersuara bau kentut.. hahaa
eksyen takmo ngaku..
last last tengok gambar dier kat bawah ni..
diam, tak perlu kata ape ape..



 
aku taip sambil gelak ni.. hahahaaa
muka tak leh blah..
menahan dari terburai ler tu..
aku paksa pi toilet takmo..
kemain tinggi ego dier sampai sudah takmo ngaku..
rilerk arrr ngah, takde jatuhnya saham tu..


 
lapor.. makan nasi lemak sat..
jap lagi sambung balik berposing..

 
si hensem ibu..




 
gambar lebih kurang jer..
bukan kaki posing so tak tau nak posing cemana gaya..

 
time ni si pak ngah dah selamat pegi toilet.. 
pasrah yer ngah..
takpe, ibu bukak rahsia kat sini jer.. 
orang laen tak tahu..

cuaca dah panas, jom balik..
ehhh jap, gamabr berlima blom ada lagi ni..


 
cukup cukup la ni jadik kenangan blog..
banyak sangat kang muntah plak..
byeee..




Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

Fiza Rahman berkata...

Wah...pink gittew. Bestnya. Teringin nak buat photoshoot. Tapi tak terbuat² lagi.

LYAfrina berkata...

bestnyer,,,
cantik sgt2...
aihh.. next year mesti buat outdoor photoshoot jugak la...

AnneRaini berkata...

ah jeles jeles. nak gak buat photoshoot outdoor gini. tp diri sendiri yg mls. acaner? hehe

zazanizam berkata...

olooo comey family ni.. pink lagi tu.. selamat hari raya kak !

Falsya berkata...

bestnye zee...alaaa xpe..abaikan je yg lalu lalang tuh..ahahha..jeles kejap sebab xde gambau raya anak beranak sgt...

Kakzakie berkata...

Angah besar kelak tengok gambar dia yg masam tu mesti akan gelak
Adik luka dagu pun tetap hensem juga. Sweet adik ni:)

Ibu Lala berkata...

Gigih ye pi ambik gambo pagi paginraya. Tp ok jugak. Buat kenangan bila anak anak dah besarnnanti

aryan azra berkata...

wah bestnyer buat photoshoot raya macam tu..nak pulak suami dan anak2 zee ikut ye...sporting tu,

sweet gambar2 tu...

Mrs Little Voice berkata...

Sporting budak2 tu...takyah kesahkan pandangan orang,...kalau saya yang lalu tu..saya tolong amikkan gambar uolls...hehehe

lieyalatif berkata...

putrajaya mmg byk port2 cantikkan zee.... takyah pi jauh2 dah....yg penting ready nak posing ajek heheheeheheh...

lawoo pic pshoot korang...mcm masuk jek kaler pink dgn kehijauan alam flora ni ...ecewah bahasa aku hahaahahahaha....

zee, lieya tegelak tang berak tu..same je peel mcm kat umah nie..... senang lawas...lagi2 kalo pagi2...tu pasal kene cari port yg ade toilet ...kalo tak mmg potong stim berjalan hahaahahah....

Mummydearie berkata...

Oh, sempat buat photoshoot lagi! Kat sini pemandangan cantikkan. Kalau boleh nak landing-landing sambil ambil gambar tapi takut pulak orang dok tengok. Eh, ramai ke orang kat sini? Selalu kalau saya pergi takda orang pun...Oppss...kita selalu pi masa matahari mencanak memanglah orang takda ~_^

Kesian Angah... pecah rahsia dalam blog tapi takpa, Aunty simpan rahsia elok-elok tak bagi tahu orang okey!

Pykaa Pdott berkata...

Wah comel2 hero2 sis ea . pink lagi tuh . hehe

Lynn Damya berkata...

Salam, hahaha haa tu diaa..pink di celah2 kehijauan, mmg menyerlah! sian si angah tu hahaha..mmg nampakbeno mukanya tgh menahan..adoi..kelakar tgk..best lah siap mcm piknik, ade bwk bekal nasi lemak lagi..hehe..

NanyFadhly berkata...

Cantik sangat la..kombinasi colour baju and background kat belakang tuh ha... :)