Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Selasa, 3 Disember 2013

Akhirnya Photobook 'Free' sudah digengaman..

As-Salam (^-^)

Muehehehee akhirnya selepas 3,4 ari dok mendesign photobook 'free', tadi sampai jugak ke tangan aku... ehhh ingatkan cam pixajoy yang aku beli dulu tapi kecik comey jer... size ada la separuh dari 4A tapi lebar tu kecik skit... takpe2 yang penting gambar clear and cantik... kertas pon jenis yang berkualiti yooo... jenis yang berminyak2 pastu cam bintik2 skit... nak kata glossy pon tak jugak but not bad la... puas hati... yang penting duit tak keluar... ekekekekee

 

Memula dapat email groupon hari tu wat donno jer... malas aku nak bukak email sebab berlambak email groupon... ngan streetdeal lagi ngan living sosial lagi... sehari bape puloh entah masuk... aku tick2 terus delete jer... kalo tengok kang ada gak yang sangkut..


Sekali ramai plak yang share pasal ni... dah petang baru terhegeh-hegeh... ahhh nak nak nak jugak... cek balik email tengok haaa ada pon... 2,3 kali buat tak dapat... ape mesej ntah keluar aku pon lupa... tryyy lagi jangan putus asa... skali dapat tu yang terus merembat tak ingat sampai 3 wooo... macam la rajin sangat nak mendesign kannn... sib baek la tempat keje ni bebas skit... janji keje siap, buat la nak buat ape pon..


Ni ada satu voucher yang tak valid voucher code... huhuhuuu... kalo nasib tak baik,maknanya dapat 2 jer la... nak try contact dorang dulu nape tak leh redeem... tu pon takleh arr contact sekarang... nampak nau banyak aku merembat kan... dah kata sorang leh apply satu jer..


Pepon, aku enjoyyyy... terus cepat2 clear gambar raya taun ni... tu pon campor ngan gambar lain sebab nak cukupkan 40 page... hohohoooo... lagi satu tu ape la plak aku nak letak erkk??? tamak tak ingat dah buat sendiri pening... toing toing toing (bak kata dik niq)... okey2 take time... banyak masa lagi..


Tataaaa...


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

18 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

UIITT DAH SETTLE..JEMAH TERKIAL2 NI..AKKAKAKA..KUMPUL GAMBAR DOLU

Falsya berkata...

Bestnye dpt photobook free..every thing is free is nice kan..ahahha

ummuaidan berkata...

best jugok zee fotobook nie..terliur nok wat jgk..hehe

aTieYusof Family berkata...

wahhh..cantikkknya!... mmg best buat photo book ni zee... sy hari tu dah buat poster print juga.. mmg puas hati kan...:)

Umi Nazrah berkata...

salam singgah. alhamdulillah syukur, yg free sangat best ^_^

Myra Jay berkata...

Bestnyer dapat claim untuk free... bestnyer ;)

Lieya Von Jay berkata...

free? weeeeee.... best nya . serius gmboo belambak tapi tak pernah dok cuci pon

aTieYusof Family berkata...

singgah Rabu Zee :)

mama aryan berkata...

bestnyer..dpt kumpul gambar

Cho Zila berkata...

bestnyer.. akakjer takder buat yerk.. ruginyer...

aTieYusof Family berkata...

Salam Khamis Zee...:):)

izan mama mia berkata...

cantik..saya pon sama..sll delete je email..ntah ntah ada dapat gak free benda ni..hahahah..

Kakzakie berkata...

Bila dah dijadikan buku selamat dan cantik utk dilihat-lihat sesekali free.
Cantiklah Zee..

Fiza Rahman berkata...

Bestnya. Kena amik masa juga nak buat nih.

lieyalatif berkata...

oo zee amik ye yg free nih...tu la kan...tapi takpe walaupun mcmni tapi pada lieya cantik n cukup sweet....yg penting free ekekekeek....lieya suke jek....lieya tgk buat second photobook nih....tak siap2 lagi hah....mood malas dtg gini lah.....

pandai zee design...cantik n tersusun jek.....lieya main caca marba jek hahaahahah

Puan Kutu berkata...

woo n yg dikatanya free tu ekk..sy pun saa zee..emailmasuk terus delete je..tak belek pun.huhu..

yg penting free,tak kisah la comel pun..:)

dalila berkata...

bestnye dah siap..sy dpt wat 4 aritu..tp xredeem lagi ni..takut jgk kan klu code xvalid..aduss..

Riedaffya ibrahim berkata...

cantiknye...nape sy xtau ni....rugi plak....