Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 12 Disember 2013

Heroes Beraksi di Red Carpet

As-Salam (^-^)

Ahahahaa tajuk tak leh blah... aku tak tau nak citer ape sebenarnya tapi nak gak la share gambar heroes aku ni haaa... kemain lagi gelagat dorang... kejakunan kah??? or verangan cam retis nak gi anugerah?? ape-ape je la korang, janji bahagia..

 
dimulakan dengan dik niq... wiwiwwii orang lain pon tak rasmi lagi dier dah rasmikan dulu..




 
haa yang ni siap terbaring dah kenapa???

 
tengok Tok Ramli Sarip kita tu, tak sampai hati gamaknya nak pijak tempat korang dok baring... muehehehehehe..

 

jawab pertanyaan Atie, yuppp kebizian melanda arini... semalam cuti kan selangor, boss plak baru masuk arini dari cuti2 dier... banyak payment nak kena buat... dushhh, esok i nak cuti lagi... wuhuhuuuu, moga dapat settle keje for today.. chaiyok chaiyok ;p
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

Falsya berkata...

Wahhh kerlas dpt jln kat red kapet..hehe

mama aryan berkata...

cuti..nak ke mana tu..
seronok jalan kat red carpet ye

Lieya Von Jay berkata...

ni muka bakal jadi pelakon tak lama lagi lah kan... hikhik... hero2 tetap maintain cute ^_^

syawalsimpsons berkata...

seronok ye heroes ni landing kat red carpet ni yee

Roha berkata...

salam kenal dari saya..

kira diq nik orang first meresmikan red carpet lah ni hehe..:D

Nafira usof berkata...

siapa yang konvo tuh??
amboiiii anak teruna Zee rasmi karpet merah dulu eh~
hehehe

lia berkata...

he3 anak2 kecik, smua teringin nak buat ;)

Kakzakie berkata...

Bila lagi nak rasa red carpet kan sayang semua...
Ibu ni macam tak fahamlah pulak hihi...

aTieYusof Family berkata...

amboii hero tu mmg betul2 macam retis..hihi...pandai posing kat red carpet...haha
akhir tahun biasalah kan zee, busy je kita...:)

aTieYusof Family berkata...

Salam singgah Jumaat :)

Puan Kutu berkata...

kemain rasmi red carpet..ada peluang tu apa lagi beraksi la

aTieYusof Family berkata...

Salam singgah isnin zee :)

Masya berkata...

HAHAHA.. X MENAHAN NAK JADI RETIS EH BESAR NANTI, NI KIRA PRAKTISLAH NI..

Mila Ahmad berkata...

amboi kemain posing kat karpet merah gituuuu..