Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 19 Disember 2013

Sesi Outdoor Photoshot @ Glory Beach Resort PD

As-Salam (^-^)

Last but not least, aku nak tepek jugok la gambar ala2 family photoshot ni... alasan clishe sebagai kenangan... heheheee... ehhh betul la ni kenangan... bukan boleh kira dok simpan pendrive ni... silap2 aribulan file tak leh baca la ape kan... nak burn cd kang takut cd plak hilang... uihhh esok lusa aku ingat nak istiqomah buat photobook... wiwiiwwii, tengok dulu tahap kerajinan tu camaner..

Check out patutnya kol doblas tapi biasa la bila rakyat jelata ramai ni kena extend skit... mintak kuar kol satu, nasib baik lepas... dalam doblas lebih sumer dah siap... so kuar awal la bawak segala mak nenek barang sekali lagi masuk bonet... bermesyuarat kat parking lot pon dekat setengah jam... hadoiiii la... sedar2 dah kol satu... okehhhh jom la cepat2 amik gambor... panas keterikan dah kot..

 
budak yang jakun ngan motor..

 



 
nak setup ni pon dah amik masa... kena set betol2 ni kasik sumer pon masuk frame... 3,4 kali dok susun, ejas sana sini bagi ngam..

 
wokehhhh cun... ngam2 jer masuk frame...ni pon mintak budak jaga pool tu tolong snap... aku rasa next year ni ada yang tambah ahli kot.. ekekekeee tapi bukan aku... 
ehhhh tetiba baru perasan, ramai pulak yang merah that day..

 
luv both of u..

   
ni la adik beradik myLaki... sumer skali 8 orang, so complete suda..

 
yang ni plak geng2 menantu... mata sumer ke laut... sorang pandang sana, sorang situ, sorang sini, hurmmmm... banyak benor camera kat depan... megalahkan retis jerk sumer... nak dapat gambar yang cun melecun memang payah..

 
cucu cicit pompuan mok tok and tok ayah... tak lama dah ni nak makan nasik minyak... heheeheee

 
kaum kerabat lelaki... rasa cam tak cukupppppp jer lagi... ye la dikniq ngan angah takde..

Aduiiii bercinta nak abis sesi bergambar ni... ada la sejam gak dok melekat kat sini... bak kat myLaki la kan, 'takpe la sejam pon bergambar, tuk setahun sekali jer kot'..

 
ehhhh family tuan tanah kena ada... angah gwiyomi pejam mata, dik niq plak silang kaki dah senget2 takleh nak balance badan... along okey jer steady..

Alhamdulillah, family day kali ni memang sangat hapening and puas hati... sumer ahli keluarga ada... kalo last year ada gak yang tak turun but this year completed... for next year tak tahu lagi nak kemana... insya'allah lebih best lagi yer anddd yang pasti takde la nak gi PD lagi... heheheheee... takkan tetiap tahun turn PD kot...

 I luv this big family so much... moga ukhuwah kita berkekalan... Amin amin amin :)
 

Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

14 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

bestnya semua berkumpul yee

ummuaidan berkata...

Best zee family besar tp rapat & sll ado program gathering gini...ni barulah real..bulih kena semua ahli keluargo..:0

aTieYusof Family berkata...

Seronoknya zee...siap ada photo shoot lagi... rajin2 kan lah diri buat photo book.simpan buat kenangan.. msti lagi seronok bila melihat nya nti...:)

Nafira usof berkata...

waahhh.. meriah sangat sesi bergambar.
Semua ade plak tuh~
sonok kan sesekali dpt kumpul reramai cam nih.

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh bestnya bercuti dgn keluarga ramai2 macam ni..mesti meriah kan..

Roha berkata...

of coz zee,kalau kuage dah big family memang susah arrange,lagi2 time nak sesi fhotoshot kan..time tulah sorang hilang pasangan,sorang toleh sana,yang sorang lagi tak focus kat camera huhu macam2 ada..
makan masakan nak arrange semua ni hehe..
moment yang terindah of coz kita sharing kan zee?

Mak Wardah berkata...

Salam kenal. Alhamdulillah suka baca. Moga family zee terus bersama.

Lieya Von Jay berkata...

wah meriah sungguh la kak.. ^_^ semua satu family bersatu hati. Jeles plak saya tengok ^_^

lieyalatif berkata...

meriah gile zee...cantik pic ramai2 tu....semua nampaknye ready heheheeheh

lieya dulu penah pegi glory nieh...biase laa kalo gomen ni kursus mesti kat pd so kebanyakannye hotel kat pd dah pergi dah hahaahah tapi glory ni antara yg okey jugak....sporting semua....siap amik gambar mengikut2 kategori2 lagi hah.....mmg la zee, kamera bersimpang siur so mate melilau2 laa tgk kiri kanan semua kakakaak yg pasti semua cun2 so kire okey laaa tuuu....

eynda berkata...

Suka tengok gambar family ramai-ramai tu :-)

izan mama mia berkata...

meriahnya...best nyer..syoknyer..bahagianya..nyamannyer....mg terus berbahagia semuanya

mama aryan berkata...

meriah sungguh..seronok dpt berkumpul semua kam keluarga

aTieYusof Family berkata...

Salam singgah Jumaat zee..:)

Cho Zila berkata...

oooi meriah sesangatler keluarga ini.. nampak kemesraan yang terjalin ... moga kemeriahan ini akan terus berkekalan hingga akhirnya
memang bestkan bercuti sekeluarga reramai gini... macam2 gelagat boleh nampak... \
PDtu yang paling senang dekat ngan KL dan juga boleh kata yang selatan dan timurpun dekat gakler...