Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 10 Julai 2014

Untuk Peniaga Online Sekitar Puchong | Poslaju Go2u

As-Salam (^-^)

Aku bukan peniaga online tapi disebabkan 'jakun' skit pastu terlebih eksited so nak la share ngan korang... yang mana meniaga kat area puchong ni harap dapat membantu yer..

kaunter poslaju kat parking aeon big puchong utama... hehehee... kalo malas nak bersesak kat pejabat pos bukit puchong tu bolehlah melencong ke sini... jimat masa korang sebab still tak ramai yang tahu... bebetul depan pintu masuk..


serius aku teruja... hahahaa... rasanya ni untuk perkhidmatan pos laju jer kot... bukak dari pukul berapa ke pukul berapa aku tak sure pulak... lupa nak menanya :(


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

21 ulasan:

syawalsimpsons berkata...

wah dah ada gini dah yee

Naemah Umi berkata...

Ini sudah bagus...sesape yg nak cepat bleh la ke sini kan....

Falsya berkata...

bagus kan poslaju wat mcm nie..kesenangan utk org awam..

Kakzakie berkata...

Eh... baguslah Zee. Senang dah nak buat poslaju.
Tempat kakak macam tak ada lagilah.

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
oo..baru tau jgk..
kelebihan buat on9 user yg selalu pos2 brg ni...

lia berkata...

Wahhh menariknyer... Smua pej pos penuh la ni...

nurbijen berkata...

senang kalau mcm ni... tak perlu nak bersesak sesak kat post office....

Nafira usof berkata...

Waahhh.. makin menyenangkan lah.. ramai yang nak guna khidmat pos musim2 raya nih.. sebab ramai yang beli kelengkapan raya kat on9 jer kan~

aTieYusof Family berkata...

hehehe..betul lah Zee, klu malas nak bersesak kt pej pos baik pegi mcm ni.. jimat masa & org pun tak ramai kan..:)

AnneRaini berkata...

perkongsian yg bagus...pejabat pos ramai org..

Mummydearie berkata...

Oh, ya ke ada kaunter macam ni? Lagilah jakun sebab memang akak tak pernah nampak pun :) Senanglah gitu tapi takda pulak nampak dekat-dekat area rumah ni...

hainom OKje berkata...

Mmg teruja tu....terus gatal tangan nak pos barang haha

dalila berkata...

kt alamanda dh ade yg ni sejak post office ctu dh tutup..dulu xramai sgt org..skang org dh tau..dh ramai dh..

LYAfrina berkata...

bgusnya sediakan pkhidmatan mcm ni.. dia gna truck ni kan.. eyh,,.jakun jgk tgk ni.. hehe

acik idah berkata...

mudah banyak dah la untuk orang puchong yer Zee :D tak perlu berebut2 dan bersesak2 lagi...

Mar Mansor berkata...

bagus lah ada kemudahan macam ni

ros_reeza berkata...

mudahkan kalau macma ni selalu ;) heee

Ibu Lala berkata...

Wah bagusnya. Senang la kalau camni kan.

Hawa Wati berkata...

hai..
feel free to visit my blog.
http://www.vitalicious2u.blogspot.com/

Shara berkata...

Saya pergi semalam tak ada.. hampa... :( macamana nak tahu operation hours dia?

Ms CheRia berkata...

follow IG poslaju