Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 9 Julai 2014

WW # Note baru RM

As-Salam (^-^)

Wahhh ramai penyokong Jerman senyum sampai telinga pagi ni kan... hehehee..

Sape yang dah tukar duit raya?? dah boleh start tukar ker?? smalam mintak laki tanya kat CIMB katanya next week, rabu baru ada... tapikan ada duit baru u'ollss, note 6hengget..










tadaaaaaa..

Kalo nak yang terbaru ni korang takyah susah2 pegi berbaris kat bank, buat jer sendiri kat umah... ni namanya keje cantum duit yer bukan cop duit... kehkehkeh..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

24 ulasan:

Chot berkata...

*sigh. hahaha. limited edtion... :(

Kisah Si Dairy berkata...

macam nie pun ada..hehe

UmmuAidan-Arissa berkata...

sapa yg kerja mencantum nie zee..angah atau along atau ibunya...hehhe

lia berkata...

ekekekeee mati2 ingt ada note baru... fengsan...

dalila berkata...

hahaha..ok jgk bg utk raya ni..

Kakzakie berkata...

Sajalah Zee ni tau nak buat gelak bulan ramadhan ni kan:)

Nafira usof berkata...

kakakkakakakakaka.. xpasal2 x dapat belanja rm6 hengget tuh.
kreatif sangat lahaiii..
kalo tidok dah lepas dh tuh makan berbuka. hahahaha

Ema Johari berkata...

barulah nampak banyak duit raya nya...hehehe

Fiza Rahman berkata...

Wakakaka...ada² jer. Siapalah yg kretif ni ☺☺

Mummydearie berkata...

Salam singgah,

Punyalah percayanya akak sepenuh hati ada note baru :) Rupa-rupanya, boleh buat sendiri jek kat rumah. Aduhai....kak tipah rasa tertipu sangat-sangat :)

olympia gold berkata...

Yes very informative post. It is really help full for us.

Gold & silver chain by the inch

Kopiolimauice berkata...

hahhah bleh plak ye...cantum lgi senang dri bebaris panjang kan...

shalimar yusof berkata...

Hari ni duk bckp pasai ni jaa...huhuh..terkena..

Nory Zoulkefle berkata...

hhahaha...boleh ek camtu..?

aTieYusof Family berkata...

Salam Ramadhan Zee,.. lama tak kesini..moga sihat2 semuanya ye...
hahaha.. lawak plak tgk duit tu... :)

Ibu Lala berkata...

Suspen je. Igtkan betol betol tadi

Naemah Umi berkata...

Ehehehe lawak ni...

Falsya berkata...

hahahahaahhaa...nak try laaa bg kat anak buah...ahahaha

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam k.zee..
ekekek... hantaq pi kat bank pun tak laku duit ni.. mihmihmih :p

hainom OKje berkata...

Haha...part tu hero hensem tu pun boleh tolong buat tu zee

LYAfrina berkata...

hihi..
tp lya ada tuko duit raya rm6.. bank gtau disi raya.. cuma x pasti smpat keluar raya ni ke tak..

LYAfrina berkata...

hehe..
tp la ada tuko duit rm6 utk raya ni.. bank gtau kluar edisi raya.. xpasti la smpat ke tak dpt utk pkai raya ni..

acik idah berkata...

aderr jer idea dorang nie kan... ;D

ros_reeza berkata...

hihi.. RM6.. kalau dapt memang tak leh guna, frame kan je , buat kenangan :)