Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Rabu, 19 Disember 2012

Nak balik Kelantan

Salam...

 
Along..Angah..Adik

Bukan kitaorang yang nak balik kelantan tapi mok tok dan tok ayah..pagi ni semua bangun awal (macam biasa je) dan bersiap nak hantar mok tok dan tok ayah ke airport...dah nak balik kampung dah pun setelah hampir 3 minggu bercuti di KL-Puchong-Rawang-Sg.Buloh dan Cherating (wah semua pun aku nak list kan)...

Semoga selamat sampai ke destinasi dan tahun depan jangan lupa datang sini lagi ye..


Si Angah dari semalam semua nak dengan tok ayah..nak makan tapi nak tunggu makan ngan tok ayah,makanya lambat la sikit sebab tok ayah tengok berita dulu pastu solat isyak then baru boleh makan...nak tido pun camtu jugak,nak tido ngan tok ayah so terpaksa la tok ayah melayan kerenah cucu ni..kena landing sebelah dia baru dia nak tido..

Si adik plak dalam dilema 'in between'..haha..bila aku tanya "adik nak tido ngan sape ni?"..dia muncungkan bibir kat tok ayah tapi bila aku nak letak dia geleng pulak..hadoiii..

Sabar duhai anak,bulan Feb nanti kita balik kampung ye..mungkin tak puas kot dorang ni nak bermanja...jumpa pun jarang-jarang..balik kampung pun 2 ke 3 kali je dalam setahun..Tahun Baru Cina dan Hari Raya Aidilfitri (tu yang pasti balik la sebab cuti panjang)..kalau Hari Raya Aidiladha tu belum tentu lagi sebab cuti sehari je..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

Tiada ulasan: