Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 13 Disember 2012

Si Along wat hal pulak dah

Salam

Pagi ni si along boleh wat hal pulak..kencing tempat tidur plak dia..hisshh menyirap gak aku pagi ni tapi nak wat camner..maybe dia tak leh tahan tu tak pun takut nak gi bilik air ataupun  ngingau gamaknya..macam-macam hal la budak-budak ni..aku dah bangun kot masa tu..dok tengah iron baju,lampu luar pun dah buka..terang benderang lagi...dah sudah tu pandai pulak bangun gi bilik air and terus mandi (takut aku marah la tu)..aku ni kuat gak membebel..gerammmm...kadang tu memang tak leh kontrol dah tapi takde lah sampai pukul or mendera...hissshhh tak baik tau...

 

Si Angah pun dah bangun and join sekali along mandi..mandi mesti nak berdua..tapi Masya'allah bertengkar aje..ada je bunyi dorang bercakaran..aku pun kadang tu naik tension..dugaan betol nak besarkan 3 hero ni...harap dah besar nanti dapat senangkan ibu dan ayah..

Si kecik pun dah mengeliat dah..sat je dia dah jengah pintu bilik..asal aku bangun je,mesti dia ikut bangun skali...cam ada aura je..selalu dia yang paling awal mandi dari abangnya tapi hari ni dia plak yang paling lewat..

Bermacam ragam dibuatnya..

 
belum mandi tapi dia dah nak tukar baju..pakai sendiri pun boleh


 
mulut ketat ngan rambutan

 
dua-dua kaki masuk dalam sebelah seluar..berapa kali tersadung aku pun tak tahu 


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

8 ulasan:

kak nora berkata...

budak2 sedang membesar memang macam2 ragam, normal la tu..sabo jer lah..

Dikbi Kamaruddin berkata...

ragam anak2 kadang2 suka, kadang2 geram....isk.. #selalu jaga anak sedara yg nakal...

wahida berkata...

along terbabas pulak dia ye...takpe la...sesekali je tu...hehe..


p/s: salam, tengs drop by my blog n following mine, saya follow sini balik ye...nice blog!!

mummy_ayu berkata...

biasala tu..mcm2 ragam anak2 hari2..kan..
salam kenal dear..dah follow dah...

Eraz Fadli berkata...

Assalamualaikum.. Sekampung dengan Rumainno Mat ke?

Zee Suhaini berkata...

Yup...

Eraz Fadli berkata...

ya ke.. kenal la rumainno? sekolah mane dlu?

Zee Suhaini berkata...

kenal la eraz tapi sekolah tak sama...jarang jumpa dia pun..