Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 20 Disember 2012

20.12.2012...HAPPY BIRHTDAY TO ME

Salam...

Hari ni adalah hari yang senantiasa aku nantikan saban tahun tapi tahun ni aku rasa special sikit..'nice date 2012-2012'..Selamat Menyambut Kelahiran yang ke-28 tahun untuk diri sendiri..hahaha..meh aku nak nyanyi sikit...

HAPPY BIRHTDAY TOME
HAPPY BIRTHDAY TO ME
HAPPY BIRTHDAY TO MYSELF
HAPPY BIRTHDAY TO ME

Thanks to my mum yang berjuang melahirkan aku 28tahun yang dulu...walaupun aku membesar tanpa kasih sayang seorang ibu seawal usiaku 8 tahun namun dialah ibuku dunia dan akhirat..jasamu akan ku kenang hingga ke akhir hayat..kenangan silam akanku buang jauh-jauh...aku juga seorang ibu dan pastinya aku mengerti perasaanmu duhai ibu..luv u so much..

 
me and my mum

Untuk abahku juga,terima kasih kerana telah mengajar aku erti hidup..walaupun kita tak rapat seperti orang lain,berjumpa pun jarang sekali namun kau tetap ku sanjung dan hormati..tanpamu tiadalah aku di dunia ini..takdir yang menetukan nasib kita dan takdir jugalah yang menyatukan kita..

 
my 'abah'

Thanks a lot to my hubby for your surprise birthday cake last night...sedap cheese cake tu dan hadiah tu i like..untuk my hero-hero yang nyanyi lagu happy birthday jugak..thanks sayang..ibu luv u all sooo much..nanti kita celebrate kat luar ye..

 
sayang kamu ketat-ketat...


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

3 ulasan:

Izwan Wan berkata...

haapy birthday...May God bless u..

NoEn berkata...

happy birthday
moga panjang umur murah rezeki

P.A. berkata...

happy besdaaayyyy my dear...smg apa yg diimpikan bakal tercapai....besdayyy saya baru je lepas 15/12 ....salam perkenalan yer...TQ atas ucapan takziah awak tu :)