Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 6 Disember 2012

Panik sesaat pagi ni...

Pagi ni panik sat sebab cari hero yang kecik tak jumpa...Abang-abang takde,malam tadi ikut mak tok ngan tok ayah tido umah ayah mat (bapa saudara dorang), so tinggal bertiga je la..Pagi ni 6.30 dah bangun si kecik ni,aku siapkan dia dulu sebelum aku pulak nak bersiap nak gi kerja..selalu ayah yang mandikan tapi hari ni nak ibu pulak mandikan..haishhh macam-macam la budak ni..bagus untuk si ayah la dapat sambung tido sat...

Selesai mandi aku panggil si hero kecik tapi tak disahut....takde???..jeng jeng jeng...cari dalam bilik takde,dapur takde last sekali kat balkoni pun takde..ayoyoo mana sudah pergi ini budak..

Tup tup nampak orang kat situ...huhu..

 
menyorok kat sini rupanya

 
cakk

 
jumpa dah

Menyorok dari aku la tu..tak nak gi umah pengasuh hari ni..nak gi umah ayah mat jugak sebab abang-abang ada kat sana...kalau ikut dia,semalam pun nak tido sana tapi aku risau lak kot dia nangis nanti bila aku takde..bukan boleh kira ini budak..kejap o.k kejap k.o..

yeayyy dapat gi umah ayah mat hari ni...

Maka dengan rasminya hari ni mak dorang (pengasuh) dapat off...2 hari lak tu sebab esok pun tak hantar..nak gi 'family day' kat Cherating...



Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

5 ulasan:

mama_saly berkata...

hihiik.... lucunya hero zee..hensem pula tu.
pandai ya main sorok2.tp untung juga dia sbb dpt pegi rumah ayh mat dia,bleh jmpa abg2 nya..^___^

NoEn berkata...

hihi...comel

MAZLIZA ABD RAZAK berkata...

pandai si kecik ni kan.. (",)

he..he...nak minta tolong buang pengesahan "bukan robot tu bolh"
sebab susah nak komen la lambat (",) jangan marah.

kalau tak tau, boleh tengok cara nak buang kat tutorial blog saya .. peace

kak nora berkata...

main nyorok2 yer..alah comey..

Zee Suhaini berkata...

k...tak perasan pun de pengesahan..huhu