Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Khamis, 28 November 2013

Hero hero ngan payungnya

As-Salam (^-^)

Salam khamis sumer... 

Legaaaa dah akhir bulan ni... payroll semalam dah settle... arini leh goyang2 skit... haihhhh tak sabar plak nak bercuti... heheheee walaupon cutiku dah abis kan arhhh lantak... janji dapat rest sudah... lenlain tak yah nak pikir sangat..

Semalam kuar opis jer ujan... dah ler nak kena gi pickup hero2 aku tu... dari opis sampai umah pon sama gak still lagi ujan... takpe, pi tapau mee goreng jap... ehhh ujan lagi laaa, so no choice... kena balik umah dulu amik payung pastu jalan kaki je senang... ala belakang umah jerk pon... kalo naik kete kang sama jugak nak kena berpayung... alang2 moh ler exercise skali..

 
no camera pleaseeee.... 
ahahahaaa velagak... elok plak pas amik bebudak ni ujan dah reda... rintik2 skit jer..

 
budak busuk... dari pagi sampai la aku pickup tak mandi...adehhh... mujur la tetiap pagi before antar dah mandi sesiap kat umah... kalo tak mau bau kambing ni..

 

 
ujan2 pon nak soh posing apehal??? melayan jer la hero ni ngan aku... nengok muka si angah tu memang bad mood... lapar kot... sampai umah terus bedal mee goreng basah... amekkkk ngan sayur2 pon licin..

 
peace yooo... dah cukup2 sudah... ibu pon dah kelaparan ni... mau tak lapar, lunch tadi mammm pau kacang 2 ketul ngan karipap jerk sketul... rasa mau fitammm dah..

 
callloooo..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

15 ulasan:

aTieYusof Family berkata...

Sesekali bersenam jalan kaki zee...heheh....
hensem2 hero ni berpayung... comel plak payung2 tu...:)

lieyalatif berkata...

skrang mmg musim ujan kan zee..selalu ujan petang atau pagi....petang semalam mmg lebat ujan pastu lame gak tuh...lieya nak pi umah sedare lawat baby baru lahir pun mcm tak jadi nak pegi sbb takut kawasan umah sedare lieya tu naik air....

comel jek tgk masing2 berpayung...kecik comel jek payung tu muat2 dieorg....mesti bangga dpt pegang payung sendiri...budak2 ni kan suke kalo dpt berpayung sendiri time ujan...rase mcm dah besar la tu hahaahahahaha.....

ummuaidan berkata...

kemain lagi hero2 berposing ngan payung..heheh..siap ade sorang 1 tuh ..bagus tul ibu yer..:)

Kakzakie berkata...

Abang Ngah memang nampak moody sikit tu Zee. Kesian kalau betul dia lapar. Adik memang ceria selalu. Dah jumpa umi dia apa dia kisah....

Nory Zoulkefle berkata...

alahaiii comell je payung dia...hehe

Lieya Von Jay berkata...

amboi comel sungguh payung anak teruna 3 org ni ehhee ^_^

Nafira usof berkata...

comel payung budak2 Zee.. mana beli~
ini kalo Anis ngan Delisha tengok. mau menggelupor suh beli jugak.
kiut sangat~

Masya berkata...

sempat possing tak menahan tu... dah mcm² memek muka yg keluar... sbb kene berjalan pegang payung

Mia Liana berkata...

cute nya payung ni...

veesandy berkata...

alala , comelnya payung . macam2 gaya posing ada . sporting tuh . tak meragam .

tenku butang berkata...

Heee.. tersenyum baca entri ni..

aTieYusof Family berkata...

Salam Jumaat zee:)

mama aryan berkata...

alahai cumilnyer...semua ada payung sorang satu

Supplement Point berkata...

tomey payungnyaa

visit my blog ON my journey to become a WAHM

Puan Kutu berkata...

hujung2 taun mm musim hujan tak menentu skang ni,,colenya payung depa..muat2 je siap sorg satu lai payung..anak dh beso2 sng bley jalan sendiri..tak la teruk sgt excercisenya..klu sy mau berpinar gak la mata..dengan nak pegang payung,nk dukung bambam lg..:)