Ikhlas Dari Hati...Permataku AmanahMu

Jumaat, 29 November 2013

Chocolate Volcano buatkan aku terrrgoda

As-Salam (^-^)

Sesekali sesekala bersiaran di waktu petang... saje jerk sebab boring takde menda nak buat... angkara lunch tadi sampai sekarang tekak dok kembang... hohohoooo... tamak sangat kan, time order makan tak hengat... macam larat jer nak cekik sumer benda... last2 hampehhhh..

 

Sumer gara2 Chocolate Volcana ni la... sekali pandang memang meleleh kan.... baru masuk 2 sudu dah tekak kembang... muak giler ngan limpahan coklat tu... letak plak eskrim coklat lagi la...

Before tu dah order pizza personal ngan spageti cabonara... hok alohhhh spageti tu sedak tapi sama gak, buatkan tekak aku ni muak... ahahaaahaa dasar tekak melayu ni kan... makan mau tapi komplen banyak..

 

Akhirnya tapau jugak masuk tipuware... dehhhh pasni jangan nak velagak sangat time order... mentang2 baru gaji kan... ehhh laki belanja... selamat duit aku... heheehee... pasni kena sedar diri skit... elakkan pembaziran... ekekekeee... balik kang bagi heroes makan..


Takkan baca jer kot ?? Cer Komen Sikit :))

12 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

sedapnya,tapi kalau akak share dgn en.husband je...

Kakzakie berkata...

Betul-betul gunung berapi coklat ni Zee.
Ngences kakak dibuatnya:)

Lieya Von Jay berkata...

wow!!!! sedappp saya suka sangat2.. eskrem tu kan kalo letak vanila lagi sedap kot ^_^

Zee Suhaini berkata...

dah share la tu kak tapi still tak abis..kalo zee sorang memang tak la nak order...

Zee Suhaini berkata...

tu la kak..sekali tengok terus nak..tamak..

Zee Suhaini berkata...

sepatutnya vanilla lieya tapi daa abis tu yang taruk coklat..huhuhu

AnneRaini berkata...

Tp kek cekelat tu nmpk tempting giler.....

Nafira usof berkata...

telan air liur tengok ais kream tuh Zee.
menawan kalbu betol bagi penggemar coklat cam zura nih.

Puan Kutu berkata...

nafsu makan mmg macam tu..apalagi org belanja order jer la apa mau..mujur tak membazir bawak tapau..ok la tu dr makan tak habis baru membazir namanya

aTieYusof Family berkata...

ohh ingatkan sedapp sgt zee bila tgk pic tu.. rupannya kembang tekak ya...haha..
agaknya sedap lagi klu zee buat sndiri kan? hehe..
tapi takpelah dah hubby yg belanja... selamat duit poket..haha..
betul2 jgn membazir...

mama aryan berkata...

aloh...terliur pulak akak nengok

Masya berkata...

kadang mcm tu lah.. semua nak dimakan .. semua nak dirasa.. padahal dah makan x kene dgn citarasa tekak..